Teade

Collapse
No announcement yet.

muusika VW transportersse

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

muusika VW transportersse

Mõtlesin, et ostaks 4 sellist ja paneks 2 esiustesse ja 2 esiistmete alla tagumiste reisijate poole mängima kastis, millel tagumine külg puudu. Või kas on mõistlik kombineerida neid frs8, ehk siis esiuste fr13 asemel paneks frs8 esiarmatuuri. Kommenteerige ja andke nõu.

Millist muusikat kuulad, oleneb sellest. Kasti tagumist külge lahti nagu ei ole mõistlik jätta............siis kasti nagu ei olekski. Vaata veel natuke ringi, visatonil on palju mõistlikumaid elemente soodsa hinnaga. Natuke suurem võimsustaluvus võiks neil olla.............ja vähemalt üks elemant tuleks äkki osta selline, mis mängib kuni 30-20 Hz-ni välja madalaid ja sellele korralik kast teha. Kui kasutad väiksemaid kõlareid tasub neid võimalikult kõrgemale paigutada autos ja suunaga reisijate poole.
    Helitehnika erinevatele üritustele: http://www.helitehnika.fie.ee

Comment

Originally posted by AZ1602@Apr 15 2006, 20:15
      Millist muusikat kuulad, oleneb sellest. Kasti tagumist külge lahti nagu ei ole mõistlik jätta............siis kasti nagu ei olekski. Vaata veel natuke ringi, visatonil on palju mõistlikumaid elemente soodsa hinnaga. Natuke suurem võimsustaluvus võiks neil olla.............ja vähemalt üks elemant tuleks äkki osta selline, mis mängib kuni 30-20 Hz-ni välja madalaid ja sellele korralik kast teha. Kui kasutad väiksemaid kõlareid tasub neid võimalikult kõrgemale paigutada autos ja suunaga reisijate poole.
      Ega mul polegi vaja mingit sub bassi ja meeletut võimsustaluvust. Mul on vaja võimalikult odavalt saada heli, mida saab kaifida.

PS. muusikat kuulatakse äärmustest äärmusteni.

Comment

Mina teeks nii: Kui istmed on piisavalt kõrged, paneks valjukad esiistmete alla, kinnisesse kasti, suunaga etepoole. Valjukatest unustaksin ära visatoni ja vaataks pigem õigete asjade poole. DLS R5 ntx. Kuna transporteris on vist kahe istme vahel ruumi vähe? siis peaks leidma mingi lahenduse sinna aktiivwoofer kuhugile installida. Aktiivwoofri eelis on tema väike gabariit ja võimendi olemasolu - lihtne. PS! streetrace foorumis müüs keegi väga pikalt spetsisaalselt transporterile tehtud woofrikasti. Tweetrid paneks aga päikesesirmide juurde piilari nurkadesse ja suunaks nad esiklaasile. Arvan et midagi lihtsamat ja kvaliteetsemat on raske valmis teha, ka väikese eelarvega. Asi on testitud sellisena ja toimib. Muidugi peaksid ühe 2kanaliga võimendi ka vähemalt juurde panema, makk ise ei suuda ise seda süsteemi piisavalt kvaliteetselt tööle panna.

Comment

Bass ja helivaljus (kõrvade piinamine) on antud juhul täiesti sekundaarne. Põhiline küsimus on selles, kas fr13 ja frs8 on mõtet koos mängima panna (rööpühenduses 8*8/8+8 =4Ω)

On keegi proovinud autos T-line või OB kasti? Bussis on tegelikult päris palju ruumi...

Comment

Autos on paraleelseid sagedusi mängivad elemendid väga raskesti kokku mängima pandavad! loe : mõtetu!
            See et woofer tähendaks kõrvade piinamist, pole ma seda ka kordagi nagu maininud. Asi on ikka kvaliteedi tarvis sellise ehitusega sulle välja pakutud.
            Kuna 5" element ei suuda moonutustevabalt piisavalt madalaid sagedusi edastada, lõikad woofri 110 hz pealt ja normaalse elemendi valiku korral oled omadega mäel.
            Mis oobeesse puutub, ei saa seda bussis normaalselt tööle, kuna vastupidiselt sellele arvamusele, et bussis on ruumi, pole ju juhikohal ruumi ollagi. Sellisel juhul ehitad toakastid ja paned need hoopis bussi tagaotsa, kuulata saad seda siis kui buss seisab ja oled näoga tahapoole....

Comment

Ma sõnastasin jah natuke halvasti, hea bass pole kunagi liiast aga praegu pole seda vaja. Kui erinevaid valjukaid kokku mängima ei saa no pole hullu, ostaks siis 4 frs8 ja saaks ka hea. Või ei saa?

Comment

Vs: muusika VW transportersse

Mismoodi sa siis bussi muusika tegid ja kuidas rahule jäid? Mul endal tuleb caravellesse ka midagi mängima panna, eelarve on pisike ja ise kuulan rohkem naturaalpillidega tehtud muusikat, nii, et bass ei ole põhiline. Oleksin huvitatud kõigi kogemustest kes on bussi muusikat pannud.

Comment

Working...
                X