Teade

Collapse
No announcement yet.

küsimus automaki sisendi kohta?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

küsimus automaki sisendi kohta?

küsimus siis selline et kas on võimalik automakiga nii teha et lõikad selle helipea sealt seest maha ja asemele paned selles juhtme mille teine ots läheb mingisse CD playerisse

miks nii keeruliselt.tee lihtsalt CD sisend juurde.

Comment

see on mu arust kõige lihtsam,ma ei oska mingeid sisendeid teha,ja kas niiimoodi nagu ma pakkusin üldse töötab,öelge lihtsalt ära kas on nii võimalik või mitte,pole midagi mud vaja teada,kuigi jah,kui vigu palju siis võiks kah öelda

Comment

milline raadio sul on?

Comment

Otse helipea külge (helipea asemele) ei ole soovitatav CD signaali lasta.Helipeast endast tulev signaal on üsna nõrk (ehk siis see sisend on liiga tundlik).Lisaks sellele on seal ka vastav korrektsiooni filter.Mõttekam oleks CD sisend skeemi teise kohta tekitada.
          Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Pealegi müüakse selliseid kasseti asemikke, kus kaabel küljes cd-ga ühendamiseks.Helikvaliteedi taseme kohta ei oska öelda.

Comment

aga ma ei oska mingit sisendit tekitada

Comment

Võta see kasseti asemik siis ja kasuta seda, kui ei oska peale maki eelvõimendit CD sisendit teha.
                Kui tavalisi kassette ei kuula, siis soovitaks selle mehaanikat ringi vedava mootori juhtme läbi lõigata, et see häireid ei tekitaks, eeldusel, et seda mootorit pole tarvis kasseti kätte saamiseks.

Comment

Alusta helipea juurest,proovi heli sisse lasta.Kui tulevad probleemid,eks siis räägime.

Comment

Alusta helipea juurest,proovi heli sisse lasta.Kui tulevad probleemid,eks siis räägime.
                    Kui helipeasse lasta sisse ca 300mv nivooga signaal,siis on tulemuseks kohutav ragin ja mürin.

Comment

aga mida ma siis ikkagi tegema peaks

Comment

Originally posted by kreeklane@May 2 2006, 22:19
                        milline raadio sul on?
                        Äkki vastaks sellele küsimusele kõigepealt?
                        Kõigel lihtsam lahendus oleks muidugi uus makk osta, kus sisendid olemas.
                        Kolakoguja

Comment

Originally posted by pupsik46+May 10 2006, 12:52--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (pupsik46 @ May 10 2006, 12:52)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-kreeklane@May 2 2006, 22:19
                          milline raadio sul on?
                          Äkki vastaks sellele küsimusele kõigepealt?
                          Kõigel lihtsam lahendus oleks muidugi uus makk osta, kus sisendid olemas. [/b][/quote]
                          raadioks on mingi vanemat sorti blaupunkt,uut ei taha kah osta,pole raha,see on tasuta saadud sugulase käest ja noh....kassetikas ei funka,muidugi kui siit abi ei saa siis saab ilma kah hakkama,aga noh ma loodan ikka SIIT abi saada

Comment

Ütle oma blaukari täpne mudel.Kui leiab selle kohta skeemi,siis saab skeemi järgi juhendada,kuhu peaks selle sisendi ühendama.

Comment

Originally posted by Ints@May 10 2006, 13:13
                              Ütle oma blaukari täpne mudel.Kui leiab selle kohta skeemi,siis saab skeemi järgi juhendada,kuhu peaks selle sisendi ühendama.
                              täpset mudelit ei tea praegu,pean järgi vaatama,aga ei oska öelda millal

Comment

Working...
                              X