Teade

Collapse
No announcement yet.

Pajero helisüsteem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pajero helisüsteem

Tervist

Plaanis siis 1994. aasta Mitsubishi Pajerosse mingisugune helisüsteem sisse ehitada. Probleem on kõlaritega ja nende asukohtadega. Heli tahaks saada vähemalt samale tasemele nagu uues VW Golfis on(kui keegi on kuulanud heli). Tagakõlarid(mingid pioneeri ovaalid) on olemas ja nendele on kohtki autokeres olemas. Nüüd aga tähtsama osa juurde. Nimelt ette oleks siis vaja 2 madal-kesksagedusega kõlarit ja siis 2 kõrgsagedusega kõlarit. Maki valjundivõimsuseks on väidetud 4x50W(arvata on, et tegelikult siis 4x25). Ma vaatasin Visatoni kõlareid, aga kuna teemaga kodus ei ole, siis ei osanud ka midagi valima hakata. Ehk keegi oskaks minu probleemile soovitusi anda nii kõlarite, kui ka esimeste kõlarite paigutamise kohta, sest suuri kesk-madalsageduskõlareid ei oska hetkel ma nagu kuskile paigutada.

Siin on illustreeriv näide minu autoga sarnase auto interjöörist. Kas on võimalik sinna ustele mingi väiksem ümberehitus teha, et kõlarid sinna panna?

Edu vastamisel

Urmas

kas tõesti ei ole kedagi, kes nõugi oskaks anda?

Comment

Visaton unusta ära Kui on vähe vahendeid ja teadmisi, siis püüa vähe kombineerida, ostes kohe õiged asjad! Võimalus valida midagi DLS odavama otsa toodangust. R või S seeria 2 või 3 riba valjukatest. Kui sul arvmatuuris valukate kohad olemas, võika 3 riba süsteemi proovida, kui pole siis 2 riba koos tehase filtritega. Kui istmete all piisavalt ruumi, te kastid sinna alla ja suuna valjukad vastu armatuuri. Kui ruumi pole siis on uks viimane koht kuhu midagi pana, aga kui mujale ntks jalgade alla nn kickpanelitesse ei õnnestu monteerida, siis uksed. Tweetrid võid panna päikesesirmi nurkadesse, suunaga vastu aknaklaasi, nii et suund oleks mõlemal esiklaasi keskjoonele. Kui valid 2 riba süsteemi siis tuleb sul kindlasti ka voofer paigaldada, sest 5" valjukad ei mängi nii madalale et alumine ots sul piisavalt valjusti esile tuleks. Voofri lõige sobib sel juhul 100hz kanti paigaldus su "villise" pagassi ei tohiks ka teisaldatava kastiga probleem olla.
      Võimendil saad 2 kanalit esivaljukatele kasutada ja 2 järelejäänud kanalit sildad voofrile.... jne jne :P

Comment

Working...
      X