Teade

Collapse
No announcement yet.

Paluks abi autosse kõlarite ostmisega.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Paluks abi autosse kõlarite ostmisega.

Minu teada uuemate autoraadiote kanalid töötavad kõik juba sillatud reziimis et saaks väljundisse kuni 16 vatti keskmist võimsust.Sildamata kanalid ei annaks üle 4 vati keskmist kanali kohta,kuna 12 volti tipust tipuni pinge seda lihtsalt ei võimalda.Ja neid autokõlarite võimsuseid ei maksa ka eriti tõsiselt võtta,endalgi nö 60vatised ovaalid otse raadio väljundis ja ei tunne küll et puudu jääks võimendi võimsusest.

Comment

Samas ka, kas lisa akut läheb ka vaja? Et võim koguaeg seda tühjaks ei imeks? :/

Comment

Esmalt postitatud Agen0 poolt
        Huvitav, äkki raadio on sillatav? Saaks 20W suunata ühesse kõlarisse, kuid ma ei usu et nii saab. Juhul kui ma selle komplekti ostan, siis kas ala võimendus mõjutab kõlarite kvaliteeti kah või kas lihtsalt ei saa väga kõvast mängida?
        Vaevalt on autoaki lõppvõim sillatav ja kui olekski sillatav siis poleks sellest kasu kuna siis oleksid mõlemad kanalid 8 oomi, kahjuks aga enamus autokõlarid 4 oomi.
        Kusjuures alavõimenus mõjub, kuid mina seda ei tundnud niiväga, oma pioneeri volume skaalas(60 või 65) sain mina kuni 40 panna. Nüüdseks olen juba tiba teise lõppvõmu soetanud.
        Seega alustuseks on see küllalt hea komplekt, kui see valmis ja hakkab ära tüütama küll siis saab ka kuhugi areneda. Muidgi oleks võibolla mõtekam kohe kahe kanaliga võimu asemel soetada 4 kanaliga. Siis saaks kaks kanalit esikõlaritele ja tagumised kaks subbarile. Ise endal teen nii.

Comment

http://www.raituning.ee/shop.php?pid=2448

See näiteks?

Esi kõlaritesse 2x100W ja subwooferisse 200W. Midagi on vist valiesti, sellise raha eest nii palju võimu küll ei peaks saama. :/

Comment

sellest konkreetsest isendist oleks küll.

Comment

Räägi autost lähemalt, siis oskab sulle ka miskit pakkuda.
              kris@andmevoog.eu

Comment

Auto on honda accord, aasta 2000.

Comment

Ma mõtlesin nüüd ümber. See starsound on natuke kahtlane. Tahaks midagi natuke kallimat ja kvaliteetsemat. Mida te soovitate? Üle 5k ei tahaks minna ja see on ka vb. liiga kallis. Ma otsin põhiliselt kvaliteeti, mitte SPL, kõrg ei kesk sagedused võiksid ka mahtuda sinna hinda ära. Ja lisaks veel, kui palju kõlairite instaleerimine tavaliselt maksab?

http://www.raituning.ee/shop.php?pid=561&i=194 näiteks see? ja võim http://www.raituning.ee/shop.php?pid=565&i=195#
                  viimati muutis kasutaja Agen0; 12 m 2006, 14:36.

Comment

Kuidagi imelikud soovid sul.Tahad kallimat ja kvaliteetsemat,samas aga 5K hind on ka juba palju.
                    Muide,sinu võrdluses oli Starsoundi võimendi 4 kanaline,Sony oma aga 2 kanaliga.Mitme kanalist sa siis otsid?
                    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Millist kesk- ja kõrgsageduskõlareid te soovitate. Võiksid olla 2x50W, nagu see (http://www.raituning.ee/shop.php?pid=566&i=195) võim võimaldab toitma ja kas 125W RMS-ist jätkub Sony XS-L101P5 toitmiseks? -.-

Comment

Subbaka jaoks jääb sellest 125W väheks.
                        Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

125W jääb selle vähesk,et see woofer on suht sitt. Ei pidanud midagi erilist olema, startsound peaks siiski kõvasti üle olema sellest.Iseig starsoundi kuju on minu jaoks ilusam.
                          tundlikus on 88db, kui sa saaksid starsoundist lahti, siis võiksid ju vaadata mingit 12" hertzi woofrit. http://noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=74 350W rms, peaks mürtsuma juba 120w rms juures päris hästi.4 oomine varjant. Tundlikus 94 db, tervelt 6 db suurem ,kui Sony XS-L101P5.Samas mahuks veel hinna sisse ka hertzi 2 komponendiga komplekt. http://noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=60 Lihtsalt soovitan ,kuna sellest pole midagi head, ega halba kuulnud. watte on küll 25 rohkem ,kui soovid. kokku 4710.-, raha jääb ka veel kaablite jaoks.
                          viimati muutis kasutaja Robska; 12 m 2006, 18:50.

Comment

elusügavalt ma kahtlen et saa saad sama raha eest või kuni 5000.- eest midagi parema kvaliteediga kui seda on star soun ja oris.
                            Ja mis siis see põhjus on miks sa kahtlema lõid, keegi rääkis et osta ikka tuntud firma (sony, pioneer, alpine) ? vaevalt küll

Comment

Esmalt postitatud MK poolt
                              elusügavalt ma kahtlen et saa saad sama raha eest või kuni 5000.- eest midagi parema kvaliteediga kui seda on star soun ja oris.
                              Ja mis siis see põhjus on miks sa kahtlema lõid, keegi rääkis et osta ikka tuntud firma (sony, pioneer, alpine) ? vaevalt küll
                              Ma pakun, et sul on kogemusi StarSoundiga?

Comment

Praeguseks on võim ja woofer välja valitud, kuid nüüd oleks vaja ka kõrg- ja kesksagedis kõlareid. Millised oleksid head? Võimsus võiks olla umbes 80W RMS ja hind max 1000.- (üks paar).

Comment

Working...
                                X