Teade

Collapse
No announcement yet.

boschmanni võim ajab segast

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

boschmanni võim ajab segast

okei kivi on mingi 100 korda vahetatud ja igakord kui miskit võimule ei meeldi viskab kivi läbi ja yhe kivi jalapealt tina maha, siiber juba kivide vahetamisest, täna otsisime lahendust probleemile,et kui auto käima panna siis tweetritest kostus pirin ja vilin ,aga nyyd järsku lambist viskas võim pildi tasku ja uuesti kutu. kas tõesti on võimendi nii nõrk,et ei kannata korrakski rcade lyhistamist või mingite juhtmete yhendamist siis kui võimendi töötab? teised võimud/makid mida olen kasutanud on kyll suhtkoht pommi kindlad selles suhtes olnud, lase lyhisesse mida tahad miskit pole juhtunud.

omastarust miskit lyhisesse pole lasknud aga võimendi töötamisepealt olen yhendanud kyll.

või olen mina loll?

pch212t on siis võimendi nimeks, 2 kanaliga siis

Vs: boschmanni võim ajab segast

Kuldreegel,mille peab omale pea luu sisse taguma:
    Ükskõik,millise võimendi ühendamisel tuleb esimese asjana võimendi voolu alt lahti ühendada.Alles siis teostad vajalikud ühendused.Miks pead üldse pidevalt midagi lühisesse ajama,eriti veel siis,kui võimendi on voolu all?
    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Esmalt postitatud Ints poolt
      Kuldreegel,mille peab omale pea luu sisse taguma:
      Ükskõik,millise võimendi ühendamisel tuleb esimese asjana võimendi voolu alt lahti ühendada.Alles siis teostad vajalikud ühendused.Miks pead üldse pidevalt midagi lühisesse ajama,eriti veel siis,kui võimendi on voolu all?

nohjah, olen yldiselt nii käitunud kah, aga siiski vhaest on ununenud või pole viitsimist olnud ja pole kunagi miskit juhtunud, kas tõesti on see võim siis nii nõrguke? nagu ytlesin, siis enda võimuga pole essugi juhtunud. keegi kivi vahetaks ära? kivi ise maksab kuskilt 65 eeksu

Comment

ega asi ei tarvitse ainult kivis olla..vbla selle suure jamamisega eelosas kah midagi poolenisti P keerand ja siis hakkabki võim lolli mängima mingiajatagant..
        (endal kunagi brig tegi selliseid tükke kui mingi eelvõimu kivi vahepeal kohati lolliks läks..ja lõpptransse kärsatas lamppi)
        mida sa lohh vahid

Comment

Vaikselt kuulates kuumaks läheb?
          Äkki genereerib.
          Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Esmalt postitatud Elukaz poolt
            Vaikselt kuulates kuumaks läheb?
            Äkki genereerib.
            korpus nagu kuumaks kyll ei lähe, aga leigeks kyll.

Comment

Working...
            X