Teade

Collapse
No announcement yet.

Komponentkõlarite valik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Komponentkõlarite valik

Tere

Olen probleemi ees. Nimelt ei oska ma valida http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=1368 ja http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=698 sellise toote vahel. Mind kummitavad 2 probleemi. Nimelt, kas suurema läbimõõduka tweeter on parem( ma arvan, et on, sest ta ei anna ainult pinisevaid kõrgeid helisid). Teine probleem on seotud paigaldamisega. Kuna mul neile midbassidele korralikku kasti pole võimalik teha(lähevad armaturi sisse) ja bassi osa saab subwoofriga kaetud, siis kas oleks parem valiks 10cm või 13cm midbass?

Tänud ette

EDIT: nom. võimsuste vahe ei tohiks ka argumendiks olla, sest kõlarid lähevad tavalise maki järele mängima.

Vs: Komponentkõlarite valik

Nu esiteks pead sa vaatama kui suured elemendid sa sinna armatuuri sisse üldse mahutada saad? teine asi on see, et 4" element ei ole tegelt mitte miski nurga alt midbass, pigem midrange jaoks ta ning tegelt armatuuri paigaldades jääb selle alumise otsa heliga hätta ka 5,25" element, kui woofri kast teha vastav ning teda nii kõrglt lõigata, et auku kuhugi helisagedusvahemikku ei jääks, läheb see helipilt seal masinas väga koledaks ühesõnaga mingis osas tuleb järeleandmisi teha, kas leppida auguga 100Hz kandis või hakata mõtlema uksekastide ehituse peale.
    Tweetrite kohapealt jään vastuse võlgu, neid peaks kuulama tegelt, et mis heliga on üks ja mis heliga on teine, keegi ehk on mõlemeid kuulnud ja oskab kommenteerida seda asja...

Comment

Ehk oskab keegi öelda ka kui suure kasti peaks 10cm kõlaritele tegema?

Comment

Miks sa üldse tahad 10cm kõlaritele kasti teha???
        Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Esmalt postitatud Ints poolt
          Miks sa üldse tahad 10cm kõlaritele kasti teha???
          Ma olen kuulnud, et sel moel peaks kõlar sagedusi paremini esitama. Loomulikult oleks mul endalgi lihtsam toppida see 10cm "midbass" armatuuri sisse, kus muide on ka selle jaoks koht olemas. Samas on armatuuri külg plastikust ja mingit kinnist ruumi ei teki. Eks ma selle pärast küsingi, et ma ise ei tea, kuidas saada parimat tulemust.

Tänud

Comment

Working...
          X