Teade

Collapse
No announcement yet.

Uus heli ja makk VW Passat CL 1991

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Uus heli ja makk VW Passat CL 1991

Tere,
    Kõigepealt vabandan ette ära, et tulen küsima sellist algelist küsimust, kuid mul endal ei ole antud valdkonnas absoluutselt mingit kogemust ja ei soovi eriti pange ka astuda ega istuda. Kuid nüüd probleemist.

Nimelt oleks vaja pealkirjas mainitud autol, VW Passat Cl 1991'l ära vahetada helisüsteem. Masin on ostetud paar aastat tagasi Tallinnast, kuhu ta oli toodud saksamaalt. Ma ise ei oska täpselt õelda, mis kõlarid ja kus need seal asuvad, kuna pole auto jooniseid kuskilt leidnud, aga ilmselt on peal esi kõlarid. Makiks on originaal VW makk, mis mängib ainult kassetti, märki ega miskit ei oska ka kahjuks nimetada, aga ilmselt pole see oluline.

Nüüd oleks siis soov autol see makk välja vahetada mingi suguse maki vastu, mis mängiks CD plaati/MP3 formaati ja oleks mingisugune raadio ka peal. Samut võiks makk sobida auto tumeda poolsesse interjööri. Samuti tahaks välja vahetada siis need kõlarid, ja taha ka mingisugused panna. Läbi võimendi süsteemi pole ilmselt mõtet tegema hakkata. Mingisugune 40W (vms, need makid välja annavad) sobib täiesti.

Kas oskaksite soovitada siis makki ja kõlareid, ja mida ma peaks veel teadma, sellise vahetuse sooritamisel. Loodan, et viitsite aidata.

Tänud kõigile! PS! Vabandan kui olen millestki kuidagi valesti kirjutanud või valseid mõisteid/fakte kasutanud.
    David

Vs: Uus heli ja makk VW Passat CL 1991

Automakid pidavat max 18 W andma.Korralikude kõlarite jaoks oleks vaja võimu.Mis sinu eelarve on siis saab ka võimendit ja makki soovitada.

Comment

VW maki tabloo vist roheline? Eks poodides saad uurida mis sobib sinu autoga kokku. Soovitaks üldiselt vaadata tuntud brändide poole. Pole paha ka kui USB pulga toetus on, või vähemalt AUX IN.

Selle järgi on sul esimesed kõlarid 4" tagumised erinevad, sõltuvalt kas sedaan või universaal. Tagukõlaritele pead ka uued juhtmed vedama. Arvan et neid pole tehase poolt pandud. Osta ka Noorest Tehnikust 50 krooni maksev ISO pistik-selline mis maki sisse läheb - võibolla on vaja see VW oma välja vahetada. Juhtmed ühenda kas klemmliistuga või jooda, mitte ära keera kokku.
      Maailm oleks puhas ja süüta
      kui poleks õllejogurtit
      - Õ.Õ.

Comment

@Matis, sul on õigus, see sama rohelise tablooga. Kas muidu nende automakkide suurus on universaalne, et peaksid kõik sinna ära mahtuma? Milliseid brände soovitaksid? Mul pole auto audio tegijatest tegelikult väga head ülevaadet.

Masin on muidu sedaan. Kas nende juhtmete vedamine on väga raske? Ja miks just ei soovita neid kokku keerata? (seda küsin huvipärast, ei oleks muidu keeranud ka, jootekolb olemas).

Ja mille järgi ma tulevikus kõlareid valin. Mis suuruse ja võimsuse aluselt.

Tänud, et viitsisid vastata

Comment

Ma ei ole mingi spets nii et firmade suhtes ei oska suht midagi öelda. Endal Panasonic plaate mängib hästi aga eelmine Sony oli ikka parem. Ise valmistun originaalidele kõrgeid Visatoni cp13 juurde panema.
          Kõlarite võimsus pole oluline - kõik autokõlarid peavad maki võimsusele vastu. Vaata et tundlikkus oleks võimalikult suur. Esikõlarid nähtavasti pead 4 tollised võtma, taguaknalauale annab arvatavasti ka suuremaid panna kui seal lingil näitab. Ainult plekki on vbolla vaja lõigata. Juhtmete suhtes pead ise vaatama kuhu neid sokutada annab.
          Maailm oleks puhas ja süüta
          kui poleks õllejogurtit
          - Õ.Õ.

Comment

Juhtmeid lõhkuda pole mõtet, on olemas ka üleminekuid iso'ks.
            Kõlarite koha pealt arvan et uued juhtmed ei annaks mingit erilist tulemust, arvatavasti on olemas vajalikud juhtmed tuleb lihtsalt üles otsida.
            Makkide koha pealt kõige kindlamad ikka alpine ja pioneer.

Olenevalt eelarvest saaks ka normaalsemaid soovitusi, nii maki kui ka kõlarite koha pealt.

Comment

Hmmm... eelarve
              Ma ei tea kui palju maksma minna võikski. Ilmselt miski kuldse kesktee jaoks leiaks raha ikka. Well, võtaks näiteks 3000.- kuni 5000.- liiga vähe? Aga umbes sellise raha võiks selle jaoks leida küll oma panga arvelt.

Comment

pakuks sulle passatisse jvc,pioneeri,sony ja alpinet.õppemakkideks sobivad clatronicud,denverid,aeg jne ja ka odavad panasonicud ja kenwoodid.kus linnas asud?
                http://www.auto24.ee/products/detail...377&rhash=477a

Comment

hetkel kuressaares :/

Comment

Working...
                  X