Tervist,
kirjutasin kunagi varem samal teemal ja te soovitasite maki välja valida ja siis edasi uurida. Autoks on siis VW passat 1991 aasta mudel ja plaanis on välja vahetada praegune 2x20W originaal makk ja kõlarid. Tegin makist ka pildi:
Hetkel on siis masinas:
Uste sees:
16cm diameetriga kõlarid, 4 oomi ja märge oli juures
357.035.441 H Philipsi omad vist
ja siis armatuuril on mingisugused väiksemad kõlarid. Suurus oli vist 4cm... diameeter... ja märgitud oli peale 8 oomi ning märge 357.035.403 F tegin igaksjuhuks pilti ka sellest:
Samuti on olemas pagaassis, selle koha peal, mis selja tugede taha jääb, kõlari augud. Möötsin selle kuidagi ära ka ja vist oli diameeter 14cm, ma pole küll 100% kindel, kas see on võimalik?
Nii, ja osta soovin järgmise maki:
http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=574
DRIVE-S
4 x 50 W S-MOSFET
MP3 / WMA / ACC / ATRAC / CD
USB ja AUX in paneelil
24-bit DAC
Green/Amber vahetatav valgustus
Rear / Sub RCA(valitav)
EQ3 StageII
CD-vahetaja juhtiine
IR pult RM-X151 komplektis
Ja nüüd tekib küsimus, kuna olen algaja selle koha pealt, millised kõlarid peaksin ostma. NB! See esiukse kõlar ja armatuuril olev on vist jadamisi ühendatud, kuna kui armatuuri omalt ühe juhtme lahti ühendasin, siis ukse kõlar enam ei töötand.
Tahaks siis osta ustesse uued, armatuurile ka, ja säilitada samat süsteemi. Ning kuna makil on 4X50W tahaks taha ka mingid elemendid panna.
Palun, kas oskate soovitada, mida osta. Võiks olla tegu eestimaise poega.
Tänan!
kirjutasin kunagi varem samal teemal ja te soovitasite maki välja valida ja siis edasi uurida. Autoks on siis VW passat 1991 aasta mudel ja plaanis on välja vahetada praegune 2x20W originaal makk ja kõlarid. Tegin makist ka pildi:
Hetkel on siis masinas:
Uste sees:
16cm diameetriga kõlarid, 4 oomi ja märge oli juures
357.035.441 H Philipsi omad vist
ja siis armatuuril on mingisugused väiksemad kõlarid. Suurus oli vist 4cm... diameeter... ja märgitud oli peale 8 oomi ning märge 357.035.403 F tegin igaksjuhuks pilti ka sellest:
Samuti on olemas pagaassis, selle koha peal, mis selja tugede taha jääb, kõlari augud. Möötsin selle kuidagi ära ka ja vist oli diameeter 14cm, ma pole küll 100% kindel, kas see on võimalik?
Nii, ja osta soovin järgmise maki:
http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=574
DRIVE-S
4 x 50 W S-MOSFET
MP3 / WMA / ACC / ATRAC / CD
USB ja AUX in paneelil
24-bit DAC
Green/Amber vahetatav valgustus
Rear / Sub RCA(valitav)
EQ3 StageII
CD-vahetaja juhtiine
IR pult RM-X151 komplektis
Ja nüüd tekib küsimus, kuna olen algaja selle koha pealt, millised kõlarid peaksin ostma. NB! See esiukse kõlar ja armatuuril olev on vist jadamisi ühendatud, kuna kui armatuuri omalt ühe juhtme lahti ühendasin, siis ukse kõlar enam ei töötand.
Tahaks siis osta ustesse uued, armatuurile ka, ja säilitada samat süsteemi. Ning kuna makil on 4X50W tahaks taha ka mingid elemendid panna.
Palun, kas oskate soovitada, mida osta. Võiks olla tegu eestimaise poega.
Tänan!
Comment