Teade

Collapse
No announcement yet.

Autoraadiole MP3

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Autoraadiole MP3

Nii....oleks teie abi vaja nüüd,mul seisab kunagi ammu ostetud Pioneer keh-p5200 ja äsja sain ühe mp3 mängija,nüüd olekski küsimus et kuidas ma saaks kõige lihtsamal viisil teha selle sisendi asi levi ei võta ja kasseti ei taha mängida,aga lõppvõim on praktiliselt uus ja muidu häält peaks tegema, seega oleks pannud auto peale tänu sellele et kasset ei tööta,ei saa teha ka kassetiga seda sisendit....aga ehk oleks keegi hea kes räägiks mulle ilusti ja maarahvale arusaadavas keeles....
    siis äkki keegi veel teab mis juhtmed need on:

Olen tänulik kõigile vastajatele kellel midagi tarka on öelda
    küsimuste puhul pöörduda siia samasse teemasse

Vs: Autoraadiole MP3

Need juhtmed arvatavasti väljundid lõppvõimendi sisendisse.Kui ainult lõppvõimendit kasutada tahad,siis vaata,mis kivi lõpuks on ja datasheedist saad teada,mis jalgadele sisendid jooksevad.
    E: lõppvõimendi ehk siis autovõimendi.
    otsija

Comment

ahah....seda ma arvasin ise ka et need võimu lähevad
      aga seda sisendit siis vaja ikka veel

Comment

Kas ma saan õieti aru et sa tahad selle aparaadi taha mp3 mängija ühendada? Või on sul siiski midagi keerulisemat plaanis.Kui lihtsalt ühenduses küsimus siis kas need juhtmed siis pole juba sisend ?Vaja lihtsalt juhtmed salongis kättesaadavale kaugusele tuua ja sobiva juhtmega ühendada mp3 player

Comment

ma kardan et need juhtmed pole sisend vaid väljund mis läheb autovõimu nagu ennegi mainiti,teiseks pole ma üldse kindel et kui need juhtmed olekski sisendiks siis need töötaks nii nagu peab aga jah,mul ilge tahtmine midagi tinutada ja meisterdada mõistust jääb puudu lihtsalt

Comment

Need juhtmed seal taga lisavõimendi jaoks. Sisendi saad kui lased signaali raadio sees oleva võimukivi sisendisse. Seljuhul ei toimi raadio küljes ükski helireguleerimise funktsioon.

Kui tahad kontrollida raadio küljes volume jms heli reguleerimist siis tuleks lasta signaal sound controlleri sisendisse. Tavaliselt plaadi peal TDAxxxx vms. Kivi tähise lööd google otsingusse ja saad kivi datasheet'i, kus on kivi kõikide jalgade tähendused ja tüüpskeem. Edasi juba jootekolvi töö.

Comment

Esmalt postitatud martinr112 poolt
              Need juhtmed seal taga lisavõimendi jaoks. Sisendi saad kui lased signaali raadio sees oleva võimukivi sisendisse. Seljuhul ei toimi raadio küljes ükski helireguleerimise funktsioon.

Kui tahad kontrollida raadio küljes volume jms heli reguleerimist siis tuleks lasta signaal sound controlleri sisendisse. Tavaliselt plaadi peal TDAxxxx vms. Kivi tähise lööd google otsingusse ja saad kivi datasheet'i, kus on kivi kõikide jalgade tähendused ja tüüpskeem. Edasi juba jootekolvi töö.
              sound controller? kuda sinna ligi peaks saama :S kus see asub üldse ja missugune see on?

Comment

Just eelmine nädal aretasin ühele vanale Pioneeri makile audio sisendi külge- kahjuks pilte ei teinud. Pmtslt leidsin FM ploki üles, sellel all oli kirjas Rout ja Lout, G ehk mass oli ka - hakkasin ilusti järge ajama mis läksid sillusteni-need välja ja juhtmed koos releega asemele. Et siis teostatav aga igavene jebimine on.
                Kivi pealt mina kirju, peale Pioneeri välja ei lugenud.
                Maailm oleks puhas ja süüta
                kui poleks õllejogurtit
                - Õ.Õ.

Comment

ei saanud tõesti aru aga ma ootan kuni martinr112 vastab ehk mulle

Comment

see on umbes paarikümne jalaga kivi trükiplaadi peal. Sinna jooksevad tüünerist ja kassetist helisignaalid sisse. Kivi sisaldab digipotesid ja ümberlüliteid, mida juhitakse põhiprotsessoriga.
                    Osad tootjad on teinud spetsiifilise kivi, millele ongi ainult Pioneer ja mingi suvaline nr peale kirjutatud.

Comment

nii,mul on trükiplaat raadiol allpool,ja üleval on see kasseti mehhaanika värk,kas see kivi asub siis teiselpool seda plaati w?
                      point selles et makil sinna allapoole ligi ei pääse ainult pealmine plaat käib ära

Comment

heliregulaatoriks on kas PML003 või SN761025
                        plaat tuleb ikkagi täiesti välja võtta,muidu ei saa midagi teha.seejärel tuleb katkestada magnetofoni väljund ja sinna ühendada siis uus sisend.kui raadio ei tööta,siis võib sama teha raadio väljundiga.

Comment

Nii nagu mina tegin jäid kõik funktsioonid tööle, lihtsalt releed sisse lülitades lülitab raadio pealt lisa sisendi peale.
                          Maailm oleks puhas ja süüta
                          kui poleks õllejogurtit
                          - Õ.Õ.

Comment

Esmalt postitatud kreeklane poolt
                            heliregulaatoriks on kas PML003 või SN761025
                            plaat tuleb ikkagi täiesti välja võtta,muidu ei saa midagi teha.seejärel tuleb katkestada magnetofoni väljund ja sinna ühendada siis uus sisend.kui raadio ei tööta,siis võib sama teha raadio väljundiga.
                            lõpuks ometi ma leidsin midagi üles selle SN'iga asi on olemas küll
                            tegin pildi ka trükiplaadist: http://motoclub.pri.ee/upload/pildid/P5030197.JPG

Comment

http://www.eserviceinfo.com/download...r_keh3600.html
                              siit saad keh-3600 skeemi,heli reguleerimine on tal kindlasti samasugune kui sinu raadiol.leia sealt raadio või magnetofoni sisend ja ühenda oma juhtmed sinna.
                              Matis kasutas releed,aga see oleks antud oludes laristamine ja teeks asja ainult keerulisemaks.

Comment

Working...
                              X