Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
seda jah,sa ise ütlesid et ta ei tööta.sel mikroskeemil on olemas ka sisend välise seadme jaoks,aga sa ei saa seda kasutada,sest sa ei suuda m/s ringi lülitada.
keh-3600 on sisenditeks 2/3 jalg(küllap on sinu raadiol samamoodi),katkestad raja kuskil sobivas kohas ära ja tood juhtmetega sisendiotsad välja.
ainus,mis tuleb enne kontrollida on see,et tuleb vaadata et kasseti sisseajamisel lülituks raadio kindlasti ringi magnetofoni peale.
seda on kontrollitud et kasseti sisselükkamisel lüllab magnetofoni peale,sest noh,kui täiesti põhja keerata volume siis nagu midagi väga vaikselt tuleb sealt....ega see ei tohiks midagi tähendada jah? sest mp3 teine asi ju tuleb taha....
aga ausaltöeldes ei saand ma nende piltide pealt suurt midagi aru mis seal selle pdf failiga olid,pealegi ei saa ma korralikult lugeda neid sest mul on ainult acrobat'i trial mis on läbi ja viskab koguaeg mingit asja ette ja ei saa lugeda,photoshopiga on liiga väiksed need pildid ja ei loe välja midagi
ehk soovitad mida teha?
(jah ma ei jaga sellisest elektroonikast midagi)
Comment