Teade

Collapse
No announcement yet.

Autoraadio MAQMA MQ-183

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Autoraadio MAQMA MQ-183

Kas kellelgi on kogemusi selle MQ-183 mudeliga. Makk veidi üle aasta vana ja garantii läbi ning probleemiks see, et ooteresiimis tarvitab liiga palju el.voolu. Muidu kõik funktsioonid töötavad ja kõik tundub just kui kooras olevat, ent hommikuks tõmbab autol aku tühjaks ja jälle "START 2" abi vaja kasutada. Viga peab olema just selles makis, sest kui see eemaldada masinast või asendada teise autoraadioga, siis aku enam hommikuks ära ei tühjene. Kui keegi oskab võimalikku vea põhjust välja pakkuda, anku foorumisse teada. Igasugune teemakohane info on teretulnud.

Vs: Autoraadio MAQMA MQ-183

enne kui süüdistada raadiot,peab kõigepealt kontrollima ühendamise õigsust.
    kuidas on ta sul ühendatud?

Comment

Esmalt postitatud kreeklane poolt
      enne kui süüdistada raadiot,peab kõigepealt kontrollima ühendamise õigsust.
      kuidas on ta sul ühendatud?
      Jah seda loomulikult ! Ühentatud õigesti juba rohkem kui aasta eest ja see vooluõgimis komme makile tuli alles hiljuti. Voolu tarbimine Ca 2 ampri kandis ooteresiimil ja siisse lülitades see eriti suuremaks ei muutu, välja arvatud muidugi kui volüümi 0.....st suuremaks keerata. Algul arvasin, et äkki lõppvõimukivi vigane kuid kõigis kanalites heli olemas. Igaljuhul mingi detail seadmes tarbib voolu ettenähtust rohkem.

Comment

sa ära ütle,et õigesti.sa ütle,kuidas.kuhu läheb punane,kuhu kollane,kuhu sinine juhe?kuidas valjuhääldid?
        üldiselt on suurema voolutarve korral süüdlaseks väljuhääldite vale ühendus.kas on koormustakistus väiksem,või näiteks üks ots üldjuhtmesse ühendatud.
        või siis on antud 12V valesti peale ja raadio ei lülitu tegelikult välja.

Comment

Tegemist standartse autostereo pistikuga kus:must juhe GND; punane +12v ACC ja kollane +12v backup. Muideks paikneb see makk mu koduses selleks mõeldud stendis ja nood autos olevad kõllid praegust asja ei mõjuta. Kuna raadio tagapaneel läks ooteresiimis küllalt soojaks võis kahtlustada lõppvõimendus mikroskeemi riket, nii vahetasingi TDA7384 välja uue vastu. Peale seda voolutarve normis. Teema püstitasin sellepärast, et äkki kellelgi sama mudeliga sarnaseid probleeme esinenud ja nii parem infot vahetada, sest selle MAQMA kaubamärgi kohta mul iformatsiooni eriti pole ja ega see konkreetne mudel vist Eestis samuti eriti levinud pole. Lisan veel lõpetuseks seda, et minu puhul ei ole tegemist energeetika ja elektroonika ala võhikuga ning elemetaarseid vigu autostereode ühendamisel naljalt ei esine ka. Olen lõpetanud elektriku eriala ja elektroonika ning masinaehitusega aktiivselt tegelenud juba üle 15 aasta, nii et mingeid kogemusi mul juba on.

Comment

Working...
          X