Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Ahhh, loll mina.
Woofer on järgi , ja kui muuta toda filtrit, siis hakkab kõrgeid läbi laskma, ja ega ta kõvemini ei mängi. Filtritega mängides saab kõvemini mängima küll( kui +12) lükata,aga siis hakkab kumisema ja eitea mis lollusi tegema.
salupaga rääkisin,saadan esmasp võimu talle. Ültes,et makist see ei olene,et enamasti ikka igamakiga peaks saama iga võim hakkama( sel võimul siis RCA in 0,2-5V , nagu igal teiselgi).
Vanaomanikuga jäi jutt nii,et kui võimul midagi viga, siis tema maksab kinni. kui ei, siis ma ei kujuta ette, mida tegema hakkan. Tema kindel,et võim algusest peale nii töötand.
edit: üritan teile veel ühe põhjuse tuua( kuigi ma vist juba seletasin sr-foorumis) miks ma arvan,et see võim ei tööta päris õieti.
MUl oli enne seda võimu autos Westfalia Technica, sama süsteemi järel. seetähendab on siiani. On ta mingi 2x20A 2 kanaliga sillatav hiina võim.
Sel on peal bass/volume/treble/ subfiltr. Süsteem oli mul nii,et makilt oli bass +4, ning võimult bass allapoole kenasti, ja volume samuti kõvasti alla poole. Isegi siis tundus kohati,et bassi palju,aga kuna mazda plekk laseb tohutult teemüra sisse, siis ega maanteel sõites kaob see bass kuhugi nagu ära jne. See selleks. Ühesõnaga, kõik oli hea. Ütleme ,maki volumel ca 10, nüüd keerata bass/volume võimult põhja. Hakkab juba moonutama( odav võim) jne ültse, pmst on autos kuulda ainult BASSI, ja nii ei suudaks keegi ültse olla seal autos.
Nüüd selle audisoni võimuga. Filter LO peal, element sillatud kanalis, level(0,2-5V) põhjas. Sai apsull kõik läbi näpitud, maki pealt oli bass +10, ja no. Mängis kõvasti vaiksemalt. Siis, kui see võim alles korraliku W pumpab woofrisse, hakkavad teised kõlarid, mis on maki taga otse andma.
Loodan,et keegi saab aru.
Kellel veel midagi küsida, või värki, andke tulla. Kes teab, kus viga peitub.
Comment