Teade

Collapse
No announcement yet.

Maki l6ppv6im läbi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Maki l6ppv6im läbi

Olen V6hik sel alal ja ei jaga suurt midagi

L6puv6imuks on TDA8571J http://www.nxp.com/acrobat_download/...TDA8571J_2.pdf

No yhes6naga makist häält ei tulnud , kasutasin toav6imu ja kontrollisin , kas selle TDA8571J sisendisse läheb heli , läks , seega muu makk tundus toimivat.

Jootsin selle vana kivi välja ja mul oli kodus vana makk(mittetoimiva cdga) , millel oli sees sama kivi (kahjuks ma ei tea , kas sel v6imendi töötas ennem v6i mitte)
    Jootisin ta sis enda makki ,aga häält ikka välja ei tule ajasin sis jalgade ja radade järge ja selgus , et + ja mass tuleb peale , ning ka heli , mis jutu algul seletasin...Kas on v6imalik , et ma ise vana maki kyllest kivi eemaldamisega talle äkki kuumaga viga tegin v6i peaksin midagi veel ehk jälgima?

Mida teeb kivi jalg 15 :mode select switch input? äkki mul on seal kala?

Kuna mul rohkem neid kasutatud kive hetkel käepärast pole , sis , kui ma hakkaks uut kivi ostma , kas on olemas samade jalgade järjestusega kive näiteks 50wx4 v6imsusega? ja kas sellist tasub osta?

Vs: Maki l6ppv6im läbi

Sellel mode klemmil peab olema u toitepinge, kui alla 9V siis jääb kivi vait. Vt ntks serigo.ee .
    Maailm oleks puhas ja süüta
    kui poleks õllejogurtit
    - Õ.Õ.

Comment

Esmalt postitatud Matis poolt
      . Vt ntks serigo.ee .
      sealt ei näe midagi

Kust v5iks selliseid kive veel saada? kasv6i kasutatud.

Comment

olemas ju
        Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

Esmalt postitatud wer1 poolt
          on jah ja ennem ei näidanud... oomipood kysis selle julla eest miski 120 eeku

Huvitav , kui ma nyyd uue ostan , kas see makk hakkaks mul tööle v mitte?
          Mida ma peaks jälgima uue julla sisse joootmisel?

Comment

Vaata mis pinge sellel mode selectil on. Korras kivil on kõlari väljundil ka 6V. Ega seal eriti midagi peale selle testida polegi.
            Maailm oleks puhas ja süüta
            kui poleks õllejogurtit
            - Õ.Õ.

Comment

No ega 120 ka palju ei ole ta eest.
              Arvata on, et ka teine kivi oli läbi-minu praktika on näidanud, et kui automakk juba vedeleb siis on põhjus eranditult olnud lõppvõimus.
              -superradical-

Comment

Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt
                No ega 120 ka palju ei ole ta eest.
                Arvata on, et ka teine kivi oli läbi-minu praktika on näidanud, et kui automakk juba vedeleb siis on põhjus eranditult olnud lõppvõimus.
                ei tea , sain tuttava käest garantiikorras mahakantud automakid (pmslt uued),
                1hel oli sis selline pull , et mass tuli panna keresse ja toimis , selle myysin maha , teine oli sis selline ,et lihtsalt ei v6tnud pilti ette ...Mis tal veel viga v6is olla...ei tea..

see 120 pole palju jah , aga vaatsin , kui ostan 3 sis oleks tyki hind midagi 70-80 umbes ... siis oleks v6ind p6him6tteliselt juba 3 ka osta.

Comment

Ega topelt, siis kolmekordselt, ei kärise ka-mõttekam on jah, eriti oomipoest ostes-ma olen enamus koli, eriti mida tean, et edaspidigi võib vaja minna, ostnud hulgim-odavam tuleb ja automaki kividega on nii, et neid tavaliselt ikka läheb. Veel saab seal vähe alet kui registreerud internetis kasutajaks ja tellid neti kaudu, saab poes ka teha kliendikaardi muidugi. Kord kui mingi 2000+ eegu eest tellisin siis ütlesid, et võimalik, et tahavad ettemaksu aga isegi ei tahtnud, nüüd olen ikka päris palju sealt tellinud ja ette pole ka kunagi küsitud, kõik kauba mida tellinud olen välja ka ostnud! www.opood.ee väga rahul isiklikult!
                  -superradical-

Comment

Working...
                  X