Teade

Collapse
No announcement yet.

Sobiv bassikõlar autosse.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sobiv bassikõlar autosse.

Tere.

Otsin endale sobivat väikest bassikõlarit universaal kerega autosse mis oleks suhteliselt odav aga efektiivne ning tema kast tuleks võimalikult väike.
    Samas oleks ka soov, et võimendi mis on olemas toidaks teda pea aegu maksimaalselt ning ei oleks mõtetuid kadusi. Bassikõlari hind võiks jääda 1000 eesti krooni piiresse.

Võimendiks on http://noortehnik.ee/index.php?id=2&id2=32&id3=2093
    Praeguseks bassikõlariks on http://noortehnik.ee/index.php?id=2&id2=145&id3=1791

Vs: Sobiv bassikõlar autosse.

See Boschmann rohkem sobiks ovaalide võimuks.Mul on pakkuda sulle Sony võimendi,Rms 480W,kaitsmed 2x40A e.võim supakale.Hind 1600.-Edit:sul hinnapiir 1000.-siis minu oma ei sobi.Aga samas 1000.-head woofrivõimu saada,ei tea.

Comment

Mees siin tahab osta uue bassikõlari, mitte võimendi !

Mis selle praeguse woofri puudused on, et välja vahetamist vajab? Liiga suur?
      Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Praegune kõlar on jah liiga suur.

Comment

Kas pole kellegil mingeid ideid?

Comment

Kas sa kasti tegemisega elemendile, saad ise hakkama, või pead silmas ainult bassielementi koos kastiga?

Comment

Kui saaks kuskilt mõõdud siis tuttaval olemas puidutöökoda. Niiet kasti saaksin ise valmis teha. Aga samas kui saaks selle summa eest(1000 eesti krooni) koos kastiga elemendi siis oleks veelgi parem.

Comment

Hertz Es200 see küll üle 1000 või mingi Alpine 8 tolline. U 15 l kanti peaks mõlemil olema kast.
                Maailm oleks puhas ja süüta
                kui poleks õllejogurtit
                - Õ.Õ.

Comment

See Herzi oma tundub päris hea olevat. Aga kas keegi saaks sellel Herzile arvutada inverter kasti mõõdud?

Comment

Esmalt postitatud r2x007 poolt
                    See Herzi oma tundub päris hea olevat. Aga kas keegi saaks sellel Herzile arvutada inverter kasti mõõdud?
                    Alguses oli juttu ju võimalikult väiksest kastist.
                    Sellisel juhul peaks ikka kinnise kasti kasuks otsustama.

Comment

Hmm, kinnine kast jah võtab vähem ruumi, kuid kui vaadata seda lehte:
                      http://www.hertz-audio.ru/files/1129_0.pdf siis ei tule see inverter kast just kuigi suurem ju?

Comment

1 liiter on ka elemendi enda maht, siis väikseim inverter ES200l juba 17L. 18 L kastiga saab juba paljusi 10" elemente kinnises kastis kasutada, või DLSi mingi kõige odavam 8". Ega see otsustamist lihtsamaks ei tee
                        Samas kinnise kasti võid suht lampi ehitada, mingi pesa järgi aretades 13,5-18l tolerantsiga, inverteriga aga nii ei saa.
                        Maailm oleks puhas ja süüta
                        kui poleks õllejogurtit
                        - Õ.Õ.

Comment

Seda nüüd küll aga kumbat te ise soovitate kas inverter või kinnist kasti? Põhiliseks piirajaks on kõrgusmõõt sest praegu ei saa ma bassikõlarile seda pagassikatet peale panna. Ma mõõdan õhtupoole kui autoligi olen selle õige kõrguse ära siis saab edasi arutada.

Comment

Üldiselt ütleb valitud element ise, millises kastis ta paremini mängib.(õigemini teeb seda bassbox pro nt.)

Autoaudioga palju kokkupuudet ei ole olnud, toaelementide puhul jätab proge vabad käed.

Mina soovitan isiklikult kinnist, sest see on väiksem ja seda on lihtsam ehitada (natuke vähem augu saagimist). Seda juhul kui kuskile helirõhu võistlusele minemist ei plaani

Comment

Helirõhu võistlustele pole mõtet niiväikese süsteemiga ronidagi ju. Aga oleks keegi niihea ja vaataks järgi bassbox prost milline kast sellele isendile parem on. Kasti plaanin teha nii kvaliteetse kui suudan ning kuna on võimalus lasta täppis lõikamised teha siis saaks ka inverter kastiga hakkama. Mul on endal ka arvutis bassbox pro programm aga sealt ma ei leia kõlaritootjate hulgast firmat nimega herz.

Comment

Working...
                              X