Teade

Collapse
No announcement yet.

USA bussi soundsystem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

USA bussi soundsystem

Paluks abi, nõu järgmise probleemi lahendamisel.
    Nimelt on käsil ühe usa bussi helisüsteemi taastamine. Kunagi on seal olnud sees orig.stereo, lisatud telekas (monitor)ja DVD mängija. Kaks viimast olid kaduma läinud ja nüüd tuleb teised uuesti asemele panna.
    Jama on aga selles, et ma ei saa pihta, kuidas võimendi saab aru sellest, mida parasjagu võimendada vaja on? Sisendid on erinevad, aga mis teda ümberlülima paneb? Kui panen mõlemad (autoraadio ja DVD) tööle ja tõstan DVD-mängijast tulevad otsad võimendi raadio sisendisse, siis tuleb kõllidest kõike korraga.
    On küll üks nupp- TV/SPKR, selle lülimine saadab võimu klemmi TRIGGER 12 volti, aga see ei muuda midagi.
    Mul on juba juhe koos, äkki oskab keegi aidata! Ma ise suht võhik sel teemal.

Vs: USA bussi soundsystem

Järelikult ongi võimendi ainult selleks ette nähtud. Kuulad ühte asja korraga. Kindlasti sa kõike kolme korraga ei kasuta. Kui tahad muusikat kuulata lülitad tv/dvd mängija välja jne.
    Raske õppustel, kerge lahingus...

Comment

Siiski mitte, sest algselt olid raadio ja DVD-mängija sisendid erinevad (raadio heli tuleb nelja-paarilisena võimendi HI-level-IN-i, DVD aga RCA-degaTV-IN-i, nii et...

Comment

Märgi oma võimu mark või tee pilti kaabeldusest. Kui on tõesti olemas selline 'trigger' süsteem ja ka otse sinna 12v peale lükates sisendit ei muuda, siis vii võimendi targema remondimehe kätte.

Comment

Võimendi nimi on EX-SRS6, tootjaks Farenheit Elite. Otsisin netist, ei leia midagi.
          Mida see trigger (,,päästik,,) üldse peaks tegema?
          Mulle sattus kätte ka üks teine selline mitme sisendiga autovõim, sellel küll mingit triggerit ei olnud, samas jällegi ,,input control,,-otsad,mis olid +ga ühendatud.

Comment

Oomipoe eesmärgiks on pakkuda kõike seda, mida vajab elektroonikahuviline, elektroonikat tootev või parandav ettevõtja või tavakasutaja oma igapäevaelus.

Taoline jurakas võimendi ja signaali allikate vahele?
            Kui võimendil on muidugi helitugevus regulaator.
            Maailm oleks puhas ja süüta
            kui poleks õllejogurtit
            - Õ.Õ.

Comment

Tänan, Matis!
              Viisin selle võimu ikkagi remonti- ta suslik näitas mulle oma tulukestega, et ta vahetab sisendeid, aga tegelikult tegi tünga. Vaatame, kui raadiomehed jagu ei saa, siis tuleb see vidin vahele panna.

Comment

Working...
              X