Oleks siis abi vaja kõlarite valimisel rolleri istme alla. Ütleks veel ära, et ma ei hakka kuulama sõidu ajal, ei ühenda rolleri oma aku külge ning ei kasuta rolleri geneka mõlema aku laadimiseks, kuna panen varu aku juurde, helisüsteemi toiteks. Võimu täpset nime ei saa veel ütelda, kuna võim on hetkel Tallinnas ja jõuab alles reede õhtul, aga muidu on 2x50W RMS.
Alguses mõtlesin panna eraldi kesksaegedused ja bassi:
6,5" HiFi bassvaljuhääldi Visaton WS17E
ja
GAS ALPHA 425X
Leidsin, et kavalam oleks panna hoopis selline, millel on juba 2 või enam komponenti sees ja võiks panna koaksaalid.
Soovitagegi millist soovitaks teie minu 2x50RMS võimu juurde:
*BOSCHMANN BMG6932s - 600.-
*MAGNATI UltraS 162 - 300.-
Eesmärk oleks, et oleks võimalikult odav, sobiks antud võimendiga ja annaks välja võimalikult palju heli, alates madalatest(bassid) kuni kõrgsagedusteni(tweeterid).
Sooviks üsna kiiret vastust, esiteks selle kohta millised sobivad ning selle kohta milliseid soovitate?
Pakkuda võib ka veel teisi erinevaid kõlareid.
EDIT1: Või 2kki oleks targem panna taha ainult 1 ja võimas kõlar, kuna mingit stereot sealt niikuinii ei tule?
EDIT2:Küsiks veel seda, et kui mul läheb RCA sisend võimendisse ja sinna otsa tuleb panna mp3 player vms. siis kuidas saaks ehitada sinna sellist süsteemi, et oleks mp3 m2ngiks ja saaks samalajal veel mikrofonist r22kida?
EDIT3:Asi niikaugel, et valin 3 kõlaripaari vahel:
*MAGNATI UltraS 162 - 300.-(kasutatud)
*CLARION SRQ1020R - 330.-
*MDS CF420 - 340.-
Alguses mõtlesin panna eraldi kesksaegedused ja bassi:
6,5" HiFi bassvaljuhääldi Visaton WS17E
ja
GAS ALPHA 425X
Leidsin, et kavalam oleks panna hoopis selline, millel on juba 2 või enam komponenti sees ja võiks panna koaksaalid.
Soovitagegi millist soovitaks teie minu 2x50RMS võimu juurde:
*BOSCHMANN BMG6932s - 600.-
*MAGNATI UltraS 162 - 300.-
Eesmärk oleks, et oleks võimalikult odav, sobiks antud võimendiga ja annaks välja võimalikult palju heli, alates madalatest(bassid) kuni kõrgsagedusteni(tweeterid).
Sooviks üsna kiiret vastust, esiteks selle kohta millised sobivad ning selle kohta milliseid soovitate?
Pakkuda võib ka veel teisi erinevaid kõlareid.
EDIT1: Või 2kki oleks targem panna taha ainult 1 ja võimas kõlar, kuna mingit stereot sealt niikuinii ei tule?
EDIT2:Küsiks veel seda, et kui mul läheb RCA sisend võimendisse ja sinna otsa tuleb panna mp3 player vms. siis kuidas saaks ehitada sinna sellist süsteemi, et oleks mp3 m2ngiks ja saaks samalajal veel mikrofonist r22kida?
EDIT3:Asi niikaugel, et valin 3 kõlaripaari vahel:
*MAGNATI UltraS 162 - 300.-(kasutatud)
*CLARION SRQ1020R - 330.-
*MDS CF420 - 340.-
Comment