Teade

Collapse
No announcement yet.

K:Dynamat Xtreme Door Kiti kohta infiot?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

K:Dynamat Xtreme Door Kiti kohta infiot?

On kellegil kogemust sellise tootega nagu Dynamat Xtreme Door Kit ja teiste Dynamati poolt pakutavate toodetega. Tootest pilte ja infot siis siin http://www.dynamat.com/products_car_audio_door_kit.html
    Igasugune tagasiside oodatud

Ette tänades Kopss

Vs: Kynamat Xtreme Door Kiti kohta infiot?

röövimine ju.

osta parem kohalikust poest mõnda pigimatti, saad rohkem.

kui juba uksi lammutama hakkad siis pane pigimatt nii välisplekile kui ka siseplekile. kui sisemise pleki sees on suuremaid auke, siis tuleks need enne pigimatiga katmist täita. mina kasutasin näiteks 8mm MDF-tükki (tuntud kui parkett) http://live.hot.ee/gallery/show_image?id=1062518

Comment

Tegu on jah suht kalli tootega. Kuid kui asi teeb oma tööd paremini kui pigimatt siis miks mitte. Pealegi on olemas tore koht ebay kus hinnad sipa madalamad kui ametlikul kodukal ja eestis

Comment

Pigimati paigaldamiseks vaja kuumapuhurit,pigimatt paksem ja raskem, lisab uksele päris palju kaalu.Dynamat aga elasttne ja lihtne paigaldada samas kergem ,Summutamise poolepelt midagi erilist ei oska öelda kuna polnud millegiga võrrelda .

Comment

Maailm oleks puhas ja süüta
          kui poleks õllejogurtit
          - Õ.Õ.

Comment

STP Bomb... oli vist selle toote nimi, mis meie kliimasse peaks hästi sobima.

Veel mingi teine toode
            Otseselt ei mäleta mis toote nimi oli aga omaduste poolest tegu üsna kerge ja lihtsalt paigaldatav - mingi asi ühesõnaga võttis Streetrace.org (bluevec) auto uksed küll väga vaikseks. Soovitaks uurida
            S A C
            Siberian Audio Concept

Comment

Esmalt postitatud Allar88 poolt
              STP Bomb... oli vist selle toote nimi, mis meie kliimasse peaks hästi sobima.

Veel mingi teine toode
              enne toodeteni jõudmist peaks natuke mõtlema mida üldiselt saavutatakse, ja seejärel alles otsustama mis toode on mis otstarbeks hea või mitte.

minu lemmiklink (lingikogu) on see:
              http://www.diymobileaudio.com/forum/...eads-list.html

mürasummutuse alaselt selline link:
              http://www.sounddeadenershowdown.com/cgi-bin/index.cgi

üldiselt on olemas sellised materjalid:
              massilisajad - alandavad paigaldatava objekti omavõnkesagedust (ja amplituudi). peegeldab müra.
              viskoelastsed massilisajad - sama mis eelmine, aga tugeva sisehõõrdumisega. võnkumise energja muundub soojuseks.

müraneelajad (sound absorbers):avatud rakuga vaht/vill/vilt/

suletud rakuga vahu mõttest ma väga aru ei saa, teoreetiliselt peaks see heli vähem neelama (rohkem peeegeldab tagasi), samas on sellel parem soojusisolatsiooniomadus, kuna õhk ei pääse läbi.

välismüra tagasipeegeldamiseks ja mööda kere edasikanduva vibratsiooni ohjamiseks tuleks massi lisada vibreerivatele plekkpindadele. talade peale ega lähedusse ei ole erilist mõtet panna. olen kuulnud ka et piilareid täidetakse vahuga (mittehappelisega), aga ma arvan et see pole mitte metallivibratsiooni vähendamiseks vaid õhus leviva heli tapmiseks.

igasuguste ukse sees toimuvate naginate ja kolinate vähendamiseks võiks uksepolstri aluse pinna veel täielikult vildiga katta. muu hulgas see vähendab ka paneelide omavahelist naginat.

veel üks supermaterjal on pehme riidega kaetud teip (tesa?). oma autos toppisin seda kõikide plastikpaneelide liitekohtadesse samuti uksepaneeli ümber metalli ja vinüüli vahele.
              viimati muutis kasutaja tsimpa; 13 m 2009, 15:13.

Comment

http://www.audiodesign.ee/et/Car/Hel...tsiooni-hinnad
                Seda Vibroplast M1 olen ise kasutanud. Väga hea nakkuvusega, elastne, mõnus uste sisekülgedele paigaldada. Välise pleki siseküljele panin Nikesoundi pigimatti, mida on hea vaid sooja ilma ja fööniga paigaldada.
                Siit saab veidi inspiratsiooni: http://www.autosound.ee/est/59/

Comment

Kust seda pehme riidega teipi saada? Seda on hea jah plast detailide vahele panna, mul originaalis ka seda mõnes kohas kasutatud.

Comment

Esmalt postitatud ftt poolt
                    Kust seda pehme riidega teipi saada? Seda on hea jah plast detailide vahele panna, mul originaalis ka seda mõnes kohas kasutatud.
                    vaata fallerooni jaama tn. viimati sain sealt.
                    aga teoorias võiks see igas autopoes olla.
                    kuigi see on tesa toode, siis millegipärast ehituspoodide teibistendist seda ei leia.

Comment

Esmalt postitatud tsimpa poolt
                      vaata fallerooni jaama tn. viimati sain sealt.
                      aga teoorias võiks see igas autopoes olla.
                      kuigi see on tesa toode, siis millegipärast ehituspoodide teibistendist seda ei leia.
                      lasitast leiab. aga suurtes vist jah nagu pole ka näinud

Comment

Working...
                      X