Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Ideepoolest peaks siis vaja olema ISO->16pin üleminekut?
Makk jah suht tundmatu, Eltax CR-550.
Minu käest on küll küsitud Clatronicule,Redstarile aga jah kahjuks ei saa aidata.Pead eelmise omaniku käest pistiku järgi küsima.Tegelikut oleks normaalsem firma makk osta.Või kui selle paned autosse,siis pead apteegist ka läbi minema ja peavalutablette valmis ostma!
Ma usun et sulle võiks abiks olla mõni autolammutus. kindlasti leidub neil selliseid 16pin to ISO üleminekuid. Endalgi oli kunagi vaja sellist hübriid üleminekut ja sain abi Lammutusest. Kui tartu inimene oled astu läbi kas tähe tänava Akordi poest või Sepa keskuse Akordist, ehk leidub ka nendel midagi!
Ma usun et sulle võiks abiks olla mõni autolammutus. kindlasti leidub neil selliseid 16pin to ISO üleminekuid. Endalgi oli kunagi vaja sellist hübriid üleminekut ja sain abi Lammutusest. Kui tartu inimene oled astu läbi kas tähe tänava Akordi poest või Sepa keskuse Akordist, ehk leidub ka nendel midagi!
kuna endal oli kõige suurem valik pistikuid,siis tean,et ei Akord ega Sepa turu poel pole neid kindlasti.Väga heal juhul võib ju leida selle 16pin pistiku,kuid juhtmed seal sees on ju erinevalt.Vanasti kui pistikud kallid olid,siis lihtsalt joodeti juhtmed sinna taha.
väliselt sobivad CLARION,KENWOOD,AEG jne pistikud,kuid arvestama peab sellega et olemuselt on nad erinevad.
kõigepealt tee omas raadios kindlaks GND otsa asukoht.siis saab enam-vähem kindlalt välja pakkuda sobiva variandi
Comment