Teade

Collapse
No announcement yet.

kuida panna raadiot kõlareid jne

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kuida panna raadiot kõlareid jne

tahaks siis siksi omal mingisuguse muusika aretada. Raadio nagu olemas, aga ühendamises suht võhik. niiet mis juhtmetega ma mida ühendan. Plaanis siis esialgu tagaaknale mingi paar panna ja hiljem ka supakas pagassi ja ette ustesse mingid kõllid. Aga et seda kõike teha olekski vaja teada mis juhtmetega seda jama ühendada. raadio vist mingi 4X45W rca väljundiga(keegi võiks öelda mis see on) ja kui küsimiseks läks kas kellegil on kogemusi fm-transmitteriga- ja millistega.

Vs: kuida panna raadiot kõlareid jne

This website is for sale! exe.ee is your first and best source for all of the information you’re looking for. From general topics to more of what you would expect to find here, exe.ee has it all. We hope you find what you are searching for!
    viimati muutis kasutaja ainpaasalu; 26 m 2009, 07:34.
    Condemn the hive.

Comment

Kus asud, lihtsaim oleks kui keegi näpuga sulle näitab kuhu ja mis, kui asukoht norm, siis oleks käpp aitama

Comment

Esmalt postitatud rixvill poolt
        Kus asud, lihtsaim oleks kui keegi näpuga sulle näitab kuhu ja mis, kui asukoht norm, siis oleks käpp aitama
        Põlvamaal, ma arvan et sest ei tule eriti midagi välja. Ma tasapisi nokitsen, lihtsalt praegu andmeid vaja mida osta jne. eks ma kuigipalju jagan ise ka ikka ära teha.

Comment

aga juhtmetel on ju peale kirjutatud, mis kuskile läheb. Tuleb ikka tähed kokku veerida ja ühendada kõlarid. Kui juhtmetel ei ole kirjas, siis on RTFM - seal on kirjas. IMHO 4x45w on hea (IMHO) - ei näe suurt rohkemal vajadust. Küsisid, et mis juhtemtega ühendada. Mina pakun, et vaskjuhtmetega on kõige kindlam viis kvaliteetselt elektrit juhtida. Jõudu tööle
          Mida punk on liitnud, ärgu Tisko lahutagu

Comment

Esmalt postitatud pult poolt
            aga juhtmetel on ju peale kirjutatud, mis kuskile läheb. Tuleb ikka tähed kokku veerida ja ühendada kõlarid. Kui juhtmetel ei ole kirjas, siis on RTFM
            viga selles et raadiol ple nagu juhendit, ,mingi vana raadio on sõbra käest saadud ja juhtmed on ka maru imelikud ning kirju ple neil ammugi peal

Comment

Ka maru imelikest asjadest saab tegelikult pilte teha, selliseid kus on pistikuid-pesasi näha. Äkki kellegi jaoks on see tuttavam elukas ja siis on juba julgem....

//Kõnepruuk oh kõnepruuk...

Comment

Working...
              X