Teade

Collapse
No announcement yet.

AIWA maki pistik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

AIWA maki pistik

Tere kas keegi oskab ütleda kust saada aiwa auto makile pistikut või üleminekut

Vs: AIWA maki pistik

Äkki sealt midagi sobib: http://www.westbalt.ee/catalog/advan...tion=1&x=0&y=0

Vaatasin, et oomipoes ka päris palju üleminekuid, toksi otsinguks "iso connector" ja kuskil teise-kolmanda lehekülje peal hakkas neid tulema.
    viimati muutis kasutaja Eggy; 26 October 2009, 12:03.

Comment

oomi poest öeldi, et aiwa makile neid pole...
      enamus poodides kus käinud olen on soovitatud uus makk osta

Comment

Kui sul on juba mp3 mängiv Aiwa,siis ütlen sulle saladuskatte all,et sina sobib Sony pistik.Poes nad seda muidugi ei tea.Kui aga väga vana Aiwa,siis võid küll uue maki osta.

Comment

SUUR AITÄH, ma ise ka nagu mäletaks, et sony pistik peaks sobima aga kuskil 10 poes järjest väideti mulle, et ei sobi... võtan siis maki poodi kaasa ja näitan müüjatele, et sobib.

tänan veelkord olen sellega juba kõvasti pead murdnud

Comment

Mul kliendid on väitnud,et poemüüjad ei tea midagi pistikutest.Lappavad pool tundi katalooge ja ütlevad,et meil sellist pistikut ikka pole.Endal aastatega kõik pähe kulunud.

Comment

võtke hoog maha.isegi kui pistiku väline kuju sobib,ei sobi üldjuhul juhtmed
              aiwa maki asemel oleksid võinud hoopis ilusate trükitähtedega kirjutada täpne mudeli nimetus.asi muutunuks siis kohe konkreetsemaks ja kaasatundmise asemel saaks täpsemat nõu anda.

Comment

vana teema aga oma autos sai sama otsiku taha katsetatud nii sony, jvc kui aiwa makke. jvc parem ja vasak väljund läksid vist tagurpidi aga muidu käras küll.

Comment

Working...
                X