Teade

Collapse
No announcement yet.

JVC kd-s8r ei lähe toas tööle

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

JVC kd-s8r ei lähe toas tööle

tere.on uks automakk mis autos tootas aga toas ei toota.
    mark on jvd kd-s8r mauali saab sealt http://ee.diplodocs.com/jim/JVC/KD-S8R-_E
    panin juhtmed nii A4 on suute luku oma selle panin kokku A7 mis on pluss ja miinus on A8 ,peaks nagu tootama aga aind toite nupu all olev punane led laheb polema ja ekraan jaab ikka mustaks.
    kas peab miskit nupu hoidma all alguses esimesel korral voi vaja veel toite pessa muid juhtmeid ka

Vs: jvc kd-s8r ei lahe toas toole

JVC-l on 2 kaitseasendit-üleval ja all.Proovi siis mõlemat ja 2-te toidet on vaja.

Comment

mis mottes ei saand hasti aru. kollane mis laheb suute lukku on punase pluss juhtmega koku uhendatud. kas pean tostma 10amprise kaitsme uhe pesa ules poole voi ,kolm klemmi on praegu on kaitse kahes alumises

Comment

Esmalt postitatud henri503 poolt Vaata postitust
        mis mottes ei saand hasti aru. kollane mis laheb suute lukku on punase pluss juhtmega koku uhendatud. kas pean tostma 10amprise kaitsme uhe pesa ules poole voi ,kolm klemmi on praegu on kaitse kahes alumises
        + ja - peavad olema standaris,mitte nagu A4-l.A4-l on toide teistmoodi.

Comment

ikka ei saa aru pole neid enne nappind. vaatasin uhte teemat seal oli pilt ka oli sama moodi uhendatud ja tootas.akki utled kuidas mis kuhu peab panema mul juhtmed sinna kulge joodetud pesa pole.

Comment

Tahaks selle autp raadio ikka toas tööle saada... mis veel peaks tegema et ta tööle saaks aind punane LED põleb power nupu all ja muud ei juhtu.k

Comment

Pistikus on punane ja kollane diagonaalselt-need ühendadki kokku.Vaata kuskilt tavaline ISO pistik-sealt näed.

Comment

Vs: JVC kd-s8r ei lähe toas tööle

Esmalt postitatud henri503 poolt Vaata postitust
                panin juhtmed nii A4 on suute luku oma selle panin kokku A7 mis on pluss ja miinus on A8 ,peaks nagu tootama aga aind toite nupu all olev punane led laheb polema ja ekraan jaab ikka mustaks.
                kas peab miskit nupu hoidma all alguses esimesel korral voi vaja veel toite pessa muid juhtmeid ka
                Skeemil see A4 ei lähe süütelukku.
                Yellow*1 --- bypassing the ignition swich
                Kui kasutad lülitit siis kollane otse 12V ja lüll punase vahele.

No ja muidugi kaitsme korrasolek/asukoha õigsus ja toite kvaliteet?

Comment

Äkki ütlete siis mis ma pean kokku ühendama. http://ee.diplodocs.com/jim/JVC/KD-S8R-_E
                  präegu on A7 pluss seal on punane juhe ,A8 on miinus seal must juhe ja A4 on kollane juhe mis on punase juhtmega kokku pandud .iso pesa mul pole ma jootsin juhtmed otse sinna klemmide peale.
                  proovisin arvuti toiteka ja akutrelli aku tagant.

Comment

Ikka veel tahaks tööle saada...

Comment

Äkki võiks seda power nuppu siis vajutada korraks või hoida all?
                      Condemn the hive.

Comment

Mitu minutit olen teda hoidnud all ,miskit ei juhti olen proovind mitut nuppu korraga vajutada äkki läheb tööle,aga ei lähe

Comment

Working...
                        X