Teade

Collapse
No announcement yet.

Makk ei otsi ise jaamu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Makk ei otsi ise jaamu

Probleem seisneb siis selles, et makk ei otsi ise enam alternatiivseid sagedusi või midagi sellist. Linnas sõites on mõnedel jaamadel tugevus läinud nõrgemaks ja kui linnast välja sõita hakkavad jaamad ära kaduma. Kui panna käsitsi otsima, siis leiab tihti ainult Raadio 2-te ja muud ei midagi. Millest võib see tingitud olla? Antenni olen juba kontrollinud.

Vs: Makk ei otsi ise jaamu

Kas maki firma Sony või midagi muud?

Comment

kuidas sa antenni kontrollisid?

Comment

Kas su antenni ja maki vahel on äkki väike vahevõimendi antenni jaoks? See on pisike antenni jätkutükk millel voolujuhe sabas. Võibolla ei saa see toidet peale. Kui õieti mäletan, tuli see ühendada maki 'remote in' voolujuhtmega. Seda jubinat saab ka eraldi osta, ei maksa elektroonikapoes eriti midagi.
        Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
        Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Seda vahevõimendit vist pole. Aga ma ei saa aru et kuidas kõik nagu äkki pihta hakkas. Kas peaks terve antennijuhtme ära vahetama?

Comment

Working...
          X