Teade

Collapse
No announcement yet.

Kicx 4 kanaliga võim

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kicx 4 kanaliga võim

Tere,
    Plaanin siin osta endale võimendit ja pakkuti kicx 4.150 võimumis toidaks ära 2xGAS PRO 123 500/1000 elemendid.Kuna firma on natuke tundmatu siis sooviks natuke soovitsulikku abi kas on mõttekas ost ja mis võimuga tegu on,sillatuna on nominaal 2x460w(13.8V)
    Tootja link:http://www.kicx.ru/english/catalog/u...kar-4-150.html

Vs: Kicx 4 kanaliga võim

Kas fima on tõesti nii tundmattu et keegi ei oska midagi öelda?

Comment

Võimu kohta ei oska öelda niimodi. Aga äkki annab abi ikkagi.

Mul on üks 12" Kicx supafuufa element keldris. Mängis mingi aeg kinnises kastis aktiivina, töötas hästi. Üldine selline ehituskvaliteet ja vastupidavus on täitsa ok. Ütleme siis umbes nii, et päris plastmassist see võim ei ole, kasutatakse nii enamvähem materjale ja kui kõlarit ennast vaadata altpoolt siis on kokkupanek suht täpne ja puhas. Tahangi öelda umbes, et vaevalt võim "pooleldi plastikust" on. Isiklikult üllatusin selles kui tundmatus firmas, mängib piisavalt hästi noote maha.
      Estonian SPL & Sound
      @gargru

Comment

Mingi vend müüb seda suht krõbeda hinna eest Sr foorumis.
        Paar kuud tagasi aitasin osta kick 2 kanaliga võimu. Kahjuks sõber pole seda veel kuskile ühendanud nii et ei oska kvaliteedi kohta midagi patsatada.
        See võim oli vist mingi sillatuna midagi 1x 480w rms.. Kindlalt vaata üle võimu mõõtmed, kuna see mis ma sõbrale ostmas käisin oli lihtsalt nii suur, et kuku kasvõi pikali.
        Nii palju kui ma eeltööd tegin enne ostmist, siis leidsin netist sobrades, et firma on vene oma. Ning nad teevad päris kalleid ja kvaliteetseid võime ka, k.a elemente.

Comment

probleem on selles et se 4 kanaliga ja sillates saab sele võimsuse kätte.kuna mõlemad kanalid ei ole võrdsed siis elemendid hakkavad mööda mängima (puperdama)

Comment

Working...
          X