Teade

Collapse
No announcement yet.

Autovõimud ja külm ilm

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Autovõimud ja külm ilm

Tekkis korraks selline küsimus,et kuidas on autovõimendites lahendatud kondentsvee probleem.Seisab auto ju talvel väljas ja kohati on külma ligi 30 kraadi.Kui nüüd võimul punn põhja pista,asi soeneb kõvasti ja siis peaks ju asi kohe higistama hakkama.
    Targad füüsikud..........rääkige.

See asi on nüüd küll vastupidi. "higi" tekib soojas ruumis külma asja peale mitte vastupidi. Kui aga siiski kardad siis võid silikageli kasutada.
    Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

Sedan'd küll aga hingeõhk on ka soe. Kondenseerub hästi. Puhu aknale ja vaata mis tekib. Autovõimuni see ehk siiski ei jõua või jõuab vähesel määral. Siiani on nad kõik maha põlenud muudel põhjustel või lihtsalt läbi külgakna minema jalutanud
      Raadio asub ju armatuuris, kus lähedal on hulganisti ventilaatoritorusid. Need ehk puhuvad niiskuse ära.
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Pole veel kuulnud,et kondensvee pärast olex miski maha põlenud.
        Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
        Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

ŽTähendab, põhimõtteliselt on võimalik aga seda peab siis tõesti palju olema. Plaate võib kondens ka rikkuda aga, samuti, siis peab olema tegemist uppunud autoga.
          Mul on küll vahest aknad seestpoolt jäätunud ja sodi ära kaapides on salongis lumesadu kuid enamasti puhub vent siis täite tuuridega ja helbed lihtsalt ei sa armatuuri piludest raadiole ligi. Vähemalt ma loodan nii
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kondens võib tekkida suure soojusmahtuvustga värgile, vaevalt et mingi trykkplaat selleks klassifitseerub... JA trykkplaadid on ka üle lakitud, ainult elementide jalgade vahele võib juhtivust tulla. A pole küll kuulnud, et midagi selle pärast maha oleks põlenud.

Comment

Kondentsvesi on ju tegelikult destileeritud vesi, mille oomiline tekistus on umbes 25 kilo-oomi kuupsentimeetri kohta. Sellist kogust väikesele pinnale juba naljalt ei teki. Peale selle on ju trükkplaat ja sageli detailidki kaetud dielektrilise lakiga.

PS! Mõõtmisel on eeldatud, et kuubiku vastasküljed on kaetud täies ulatuses elektrijuhiga, millest väljuvad elektroodid mõõtmiseks. Tulemus fikseeritakse 500V megeriga.

Comment

Working...
              X