Teade

Collapse
No announcement yet.

Kodukino woofri paigaldamine autosse

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kodukino woofri paigaldamine autosse

tere,kas on võimalik panna kodukino basskõlar autosse,kui ostaks 12v 220 inventrti.kas peab miskit ringi ka ehitama või saab nisama lihtsalt seda ühendada
    viimati muutis kasutaja isa30; 29 m 2010, 16:07.

Vs: kodukino woofri paigaldamine autosse

On võimalik. Ei pea midagi ringi ehitama.
    Aga mis see point on?

Comment

TEOREETILISELT on kõik võimalik. Aga milleks sellist asja teha? Pole ju kodukino subwoofer mõeldud auto pagassis mängima. Niipalju kui mina olen kodukino subwoofreid näinud ja auto omasid, siis üks suur erinevus on juba see, et auto omad on sellised head madalad, aga kodukino omad on suht kõrged ja isegi jalgadel. Mõtle nüüd kui selline pukk sul pagassis seisab, mis kurvides juhtub? Alati on võimalik muidugi see sinna kinnitada, tegelikult tulebki kinnitada. Ruumi võtab kindlasti rohkem, kui sellest julgen arvata, et paremini mängivad auto omad. Lihtsam - müü see maha, kui sul toas enam vaja ei ole ja pane sinna see inverteri raha ka juurde ning saad juba päris õige auto subwoofri. Pealegi inverterit ostes pead vaatama ka, et see sul piisavalt võimas oleks.

PS. Nime järgi juba 30 aastat täis, aga emakeele reegleid võiksid ikka austada. Ei ole ju raske lause algusesse suur täht panna ning lõppu punkt, tühikutest rääkimata.

Comment

mädaneb ära sul sinna.. üks kord sügisel paned tööle ja esimese bassi peale lööb vb selle valjuka membraani katki kuna niiskus on autos.. a kes teab vb töötab ka ,võid ju võtta kodukino woofril võimu ära ja panna talle auto võim siis saad otse 12v pealt.

Comment

Esmalt postitatud henri503 poolt Vaata postitust
          mädaneb ära sul sinna.. üks kord sügisel paned tööle ja esimese bassi peale lööb vb selle valjuka membraani katki kuna niiskus on autos.. a kes teab vb töötab ka ,võid ju võtta kodukino woofril võimu ära ja panna talle auto võim siis saad otse 12v pealt.
          Jälle kirjavigadega postitus. Eksimuse punktid lisatud.
          Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

ma lisaks siia, et autowoofritel teine häälestus ja tundlikus baasisagedustel, kui toa omadel. Auto võimendab bassi, toas on vaja elemendil endal hakkama saada. Seega Autowoofer toas on umbmäärane sahin ja värin, toawoofer autos aga liiga "kõva" kumin. Võrreldav S90 kuminaga toas vb...
            Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

selge siis,aga kustkohast võiks leida hea hinnaga aktiiv subwoofrit

Comment

noorest tehnikust.

Comment

Mul mängis ka vahepeal 50 vatine aiwa aktiiv autos. Ei saanud küll midagi kurta eriti nii väikese võimsuse kohta

Comment

Esmalt postitatud tartu pets poolt Vaata postitust
                    ... Seega Autowoofer toas on umbmäärane sahin ja värin, toawoofer autos aga liiga "kõva" kumin. Võrreldav S90 kuminaga toas vb...
                    Hmm ...

Mul endal ka 2x S90F siin ja kui aus olla, siis ma pole elusees kuulnud neid "kumisemas". Paigutus pole mul just kõige parem, kasutan EQ'd ja ma ütleks, et mu S90F annavad paremat, madalamat ja mahlakamat bassi kui mõned autos annavad. Kui filmi vaadata, siis jääb mulje et käib 1 korralik subwoofer. Olen ma ainuke kellel nii on?
                    Estonian SPL & Sound
                    @gargru

Comment

Working...
                    X