Teade

Collapse
No announcement yet.

Woofri elementide valimine Camarosse

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Woofri elementide valimine Camarosse

Varjante võib olla mitu. Esimeseks pakuksin mina samuti valet kasti. Olen antud elementi ka ise kuulnud ja paigaldanud, töötas täitsa eeskujulikult. Ei mäleta küll täpseid suurusi ja inverteri mõõte aga proovitud sai kahe võimendiga DLS mingi 400rms ja enda RF10001bd järel(mõõdetud 1470w rms@14V) viimasega võttis suunurgad ilusti muigele...ilmselt on kasti häälestus täpselt sattunud mingile auto eripärast tingitud sagedusele ja summutab osa ära ja võimendab teisi

Comment

Vs: Woofri elementide valimine Camarosse

Endal on kogemusi Vibe Space 12-ga ja sellest mingit täpset bassi või helikvaliteeti pole mõtet loota. Plekke väristas küll korralikult aga mingit täpsust küll ei olnud ja väga kergelt sai mähise kärsaka välja võrreldes Spl Dynamicsitega. Sellest paremini mängisid näiteks Rainbow Amboss 12, mis oli minu jaoks väga meeldiva heliga ja Spl Dynamics XTR-300D2, mis mängisid kah väga hästi minu jaoks. Mul on olnud ka DLS Iridium 12 mis on rohkem SQ suunitlusega element aga mulle selle heli absoluutselt ei meeldinud, midagi oli nagu puudu, proovisin seda nii kinnises kui inverter kastis aga ei meeldinud millegi pärast.
      Neid Pioneere olen proovinud 7 seerja bemaris ja erinevates kastides ja vahe oli väga suur, minu tehtud ~35Hz peale häälestatud kastis mängisid väga hästi aga kuskil firmas kalli raha eest teha lastud ja teadmata sagedusele häälestatud inverter kastis ei mänginud nad pooltki nii hästi, teatud sagedusi võimendas to kast kuidagi eriti üle ja mingeid sagedusi ei olnud üldse. Kinnises kastis sai kah neid kuulatud aga see ei sobinud absoluutselt nendele elementidele. Igatahes väga suur vahe on kastil ja kastil.
      156.2dB Extreme

Comment

Working...
      X