Teade

Collapse
No announcement yet.

Woofri elementide valimine Camarosse

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Woofri elementide valimine Camarosse

Ei tea kust otsast alustada,aga olgu. Praegu autos kaks digivõimendit (monoblockid) mille andmed sellised, et 4 oomi peal üle 400w rms ja 2 oomi peal oli 635w rms ja neid on kaks. Kunagi ennem oli üks monoblock ja selle järel erinevaid 12 tolliseid woofreid olnud ja kõikidega heli oli väga hea puhas ja tekitas kah lärmi jne, aga siis nagu ikka lahjaks hakkas jääma ja mõtlesin, et mis ikka ostan ühe monoblocki juurde ja võimsamad woofrid ja sealt see jama pihta hakkas (vahel kah 2 faradine kondekas).
    Kõigepealt ostsin need pioneerid http://www.noortehnik.ee/grupid/acti...roduct_id/638/

ostsin need varuga, et naguni vahetan võimud hiljem välja, aga üllatuseks need woofrid nii halvasti mängisid, et minuarvates võib nendega aint vareseid loopida! Pioneerid küll tekitasid vibratsiooni ja madalat bassi andsid hästi, aga kiiret bassi ei suutnud kuidagi välja anda. Kokkuvõtteks raadio kuulamisest võis aint unistada. Müüsin maha need ja see kes ostis samad jamad, kuigi ise vaidles vastu, et kasti viga ja siiani pole nendest kõlaritest asja saanud. Kes oskaks nõu anda milles viga, olgu et kasti mõõtmed pole õiged, aga ennem olnud 3 erinevat sorti woofreid seal ja kõik on piisavalt head heli teinud.
    Nüüdseks valikuks mul need

ja siis valikus kah veel vibe space 12, kas keegi oskaks seletada mis need parameetrid seal kõik tähendavad ja mida ma eriti jälgima peaks? Oomidega mängimine mul selge kõik, aga lihtsalt tahaks ikka hea heliga woofreid.
    Aitäh.
    viimati muutis kasutaja Scott; 12 m 2010, 01:35. Põhjus: Peale . ja , käib tühik. Siis pole tekst hunnikus koos ja vastajal on kergem lugeda

Vs: tervitus kõigile ja kes viitsib aidata woofri valimisel siis aitäh.

eks kõik see kompott võib tasemel olla, aga hästi palju loeb autode omapära kus see bassikas mängib.n: sedaan või universaal. olen ise selle läbi elanud, hetkel mul universaal, mingi noname võimendi ja punch p1 suppar,lammutab mis kole, ja mis pealmine igasuguste lauludega ja ka raadioga kui vaja. proovi kõlarile erinevaid kohti, sest linkide all olevad kõlarid peaksid hästi asja ära ajama.

Comment

autoks on camaro ja ruumiga pole seal valikut kogu pagass on ehitatud kastiks ja mis on salongiga üks, et ei ole vaheseinu.
      viimati muutis kasutaja Scott; 12 m 2010, 01:40. Põhjus: oli topelt

Comment

siis ongi selle auto omapära selline, ei usu et sa midagi enamat sealt kätte saad. kui ikka mingi, eeldan et mingi 15 kilo on magama pandud ,siis peaks suht norm,musa olema. sellises autos ei ole bassikuma jaoks eriti ruumigi.

Comment

kahtlen,et selles viga on,kuna eelmised kõlarid isegi paremat häält tegid ja nüüdseks need pioneerid nissan patrolis sees mis ongi nagu universaal ja seal täpselt sama heli ei midagi paremat,ega halvemat.

Comment

viga võib olla pioneeri long throw kicker disainis. membraani järgi ütleks küll, et need kickerid, ja kui sinna suur liikumine juurde arvestada...täpsest bassist asi kaugel, mõnus woofer aga küll...
            SPLi kohta ei oska öelda, kuna pole enam kaua autoaudioga tegelenud...kuid cämmeri kohta võin küll niipalju öelda, et sealt jah erilist bassi välja ei meelita, siis on vaja ikka rohekm tundlikumaid elemente(2x10" per kanal äkki...)
            Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Tihtipeale on nii olnud et kaks elementi mis ühel sagedusel mängivad, "söövad" teineteist. Tulemuseks on olematu bass. Sama kehtib ka teiste sageduste kohta. 12" valjukaid kasutatakse ka SQ autodes, nii et läbimõõdust veel ma ei loobuks, küll aga võiks lahti ühendada teise valjuka küljest juhtmed ja jätta see vaid augutäiteks. Proovimiseks võin pakkuda ka 12" image dynamics SQ elementi. Töötas 100w reziimis täitsa rahuldavalt.

Comment

Olen proovinud lahti ühendada ühe valjuka ja see helikvaliteeti ei muutnud ja ka proovisin huvipärast ühendada ühe valjuka järgi 2 võimendit,et äkki võimu väheks jääb,aga ei olnud siis kah mingit muutust helikvaliteedis.Netist otsides kah leidnud,et SPL woofrite probleemiks pidavat olema just helikvaliteet ja just tight bass.Aga äkki keegi oskab öelda mille järgi nüüd peaks woofreid vaatama või siis mis on ülevalpool valikust kõige targem.

Comment

Esmalt postitatud Sully poolt Vaata postitust
                  Proovimiseks võin pakkuda ka 12" image dynamics SQ elementi. Töötas 100w reziimis täitsa rahuldavalt.
                  Proovimise järgi!

Comment

Hmm tahad palju võimust ja täpset lööki. No ma ei tea suht raske juhus autos eriti. Sõbral olid mul kunagi samad soovid ja kui aus olla siis kompromiss oli sellele Peerless resolution 15". Aga kui sinu valikus olevad bassikaid vaadata siis tunudb, et see võib lahjaks väga jääda.
                    Aga autosse on ka võimalik muid elemente panna http://www.audiodesign.ee/et/Car/Hel...tood/Hummer-H2 sq koha pealt selline asi vähe kül nina krimpsutama võtab aga ka ehk mingi tore kompromiss.

Comment

Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitust
                      sq koha pealt selline asi vähe kül nina krimpsutama võtab aga ka ehk mingi tore kompromiss.
                      Vaidleks vastu - helikvaliteedi koha pealt on üks korralik PA valjukas (mida 18sound ima kahtluseta on) kuradi ainuöige lahendus, kui tahad lisaks saada suurt röhku. Vöin julgelt väita, et paljud väga head hifikölarid kasutavad justnimelt PA valjukaid.
                      Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

jah hifi kõlarid küll aga et autos ma nii kindel pole. Olen ka küsinud ehiatja käest selle hummeri kohta.

Comment

SPL ühe klassi võitja on olnud aastaid Salupa autosse ehitatud JBL PA 15" vanakooli valjukad. Ilma kummimembraanita. Tervena on neid raske juba tänapäeval leida.
                          Aga kui mahti Raplast läbi tulla, kas või 5 juunil toimuva üritusele. Võid paljude selle ala tegijatega juttu rääkida.

Comment

Esmalt postitatud Sully poolt Vaata postitust
                            SPL ühe klassi võitja on olnud aastaid Salupa autosse ehitatud JBL PA 15" vanakooli valjukad. Ilma kummimembraanita. Tervena on neid raske juba tänapäeval leida.
                            Aga kui mahti Raplast läbi tulla, kas või 5 juunil toimuva üritusele. Võid paljude selle ala tegijatega juttu rääkida.
                            Endale sain ka vanakooli JBL veel uuena osta.Aga sellest juba aega muidugi möödas ka.Kasutaja MK on kuulnud seda JBL mängimas mul ja võib paar sõna sekka öelda.

Comment

Vs: Woofri elementide valimine Camarosse

eks ma siis proovin 5 juunil sealt läbi hüpata,ning küsida ja uurida kuidas,mis ja milleks.Praegu auto veel natuke pooleli kuna talvel kukkus esiklaasi jääkamakas ja esiklaas tellimisel ja praegu pole võimalik tänu sellele liikuda.

Comment

Working...
                              X