Teade

Collapse
No announcement yet.

Helisüsteem Toyota Land Cruiserile

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Helisüsteem Toyota Land Cruiserile

Kuna Cruiseri (aastast 2003) originaalsüsteemis on CD mängija lõpetanud igaveseks tegevuse siis oleks vaja sinna midagi asemele. Kas keegi oskab soovitada head alternatiivi mis ka esteetiline välja näeks paneelis?

Vs: Helisüsteem Toyota Land Cruiserile

Üks variant on CD-box asendada sellega http://www.zemex.eu/
    Sellel tootjal on olemas selline seade, mis emuleerib cd boxi. Ta läheb CD-boxi asemele ja makk arvab et mängib CD plaate, kuigi tegelikult kuulad kas mälukaardilt või USB pulgalt muusikat. Ühilduvuse tabel näitab Land Cruiseri kohta 1998-2002. Ma nüüd ei ole kursis, et kas sinu oma on juba mitteühilduv uus põlvkond. Ca 1500EEK eest peaks saama netist Eestisse tellida. Eks uuri tootjalt täpsemalt, kas on ka sinu autoga ühilduv või mitte.

Comment

Esmalt postitatud hillarr poolt Vaata postitust
      Üks variant on CD-box asendada sellega http://www.zemex.eu/
      Sellel tootjal on olemas selline seade, mis emuleerib cd boxi. Ta läheb CD-boxi asemele ja makk arvab et mängib CD plaate, kuigi tegelikult kuulad kas mälukaardilt või USB pulgalt muusikat. Ühilduvuse tabel näitab Land Cruiseri kohta 1998-2002. Ma nüüd ei ole kursis, et kas sinu oma on juba mitteühilduv uus põlvkond. Ca 1500EEK eest peaks saama netist Eestisse tellida. Eks uuri tootjalt täpsemalt, kas on ka sinu autoga ühilduv või mitte.
      Kus sa tead ?
      ma sellise hinnaga ei leidnud päris aga sõber mul oleks huvitatud küll sellest asjast(bemmi). Pole küll toyota aga siiski.

Comment

Tegelikult tuleb tellimistasuga natukene rohkem jah. Saksa ebay's on need seadmed uutena müügis 99eur+ saatmiskulud 14eur

Comment

aga kas keegi on neid proovinud ka kas install on väga üle mõistuse, veebilehel tundus suht kerge. Asi ju tegelt väga muhe melomaanidele positiivne ka see ju et saab originaal makist ja roolinuppudelt kõike toimetada. Arvatavasti tuleb üks ikka ära tellida mingi hetk.

Comment

Ei ole ise veel endale tellinud ja paigaldanud, aga osta.ee's üks müüs ja väidetavalt pidi toimetama hästi. Lugusid suudab antud seade mälukaardilt lugeda plaatide arv korda 99. Ehk kui sul on näiteks 6ne cd-box siis saad korraga seadmesse pistetavale mälukaardile või mälupulgale panna 6x99= 594 lugu. Arvestades mälupulkade ja mälukaartide odavust ja et neid saab väga mugavalt vahetada ja autos lademetes hoida, ei tohiks mingi probleem olla oma terve tubane muusikakogu mp3 formaadis autosse võtta.

Aga jah põhiline eelis on sellel seadmel see, et kogu auto süsteem jääb originaalvälimusse, juhtida saab tehase juhtseadmetega ja makke ega muid seadmeid ei pea installi jaoks laili lõhkuma.

Comment

Working...
            X