Teade

Collapse
No announcement yet.

Blaupunkt Modena CD51 liiga tuline?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Blaupunkt Modena CD51 liiga tuline?

Tere.
    Ehk siis on probleem antud seadmega. Minu arvates. Vahet ei ole kas kasutada plaadimängijat või raadiot. Pikema sõidu peale läheb paneel ka kuumaks, rääkimata siis paneeli tagusest osast. Plaadi välja võtnud peale kuulamist, on vaja veidi peale puhuda.
    Mis seda põhjustada võiks? Tolm või vilets ventilatsioon? Või veel midagi? Kõik funktsioonid igatahes töötavad korralikult, probleeme ei ole. Kõhe on lihtsalt veidi. Ükskord lööb äkki leegi välja liigse kuumenemise tõttu. Naine sõidab ka enamus ajast.
    Välja pole teda veel armatuurist kangutanud, plaanis on.
    Arvamused on siis teretulnud.
    Paber ja pliiats on parem kui geeniuse mälu.

Vs: Blaupunkt Modena CD51 liiga tuline?

Võtsin täna siis seadme lahti ja ei tuvastanud mitte ühtegi ebakõla. Ilmselt on siis tegu ikkagi mudeli eripäraga. Õhutus ka päris normaalne. Eks näis, elame-näeme.

Comment

Proovisin kunagi ühe Panasonicuga,et mis juhtub.Ei juhtunud midagi,kuigi maki peal oleks saanud mune praadida.Ja automargist ka sõltub,mõnel on see makitagune ikka väga kinni.

Comment

Mul Toyota Avensis 1999 ja ruumi on seadmele päris piisavalt. See oli ka minu üks kahtlus.

Comment

Mul blaubunkt casablanka (peaks selle eel käia olema,välimus ja funkstjoonid suht sama)täpne mudel ei tule hetkel meelde.Sama asi.Kuumenes päris korralikult koguaeg aga tööab alati korralikult.Ju mingi tehase poolne juba.Ekstra kliima seade autule

Comment

Kas sa pole mõtelnud et äkki võib olla kuskil lühis?

Comment

Jah, ma olen mõelnud palju mõtteid. Ega ma siis lihtsalt niisama siia teemat ei teinud. Lühise puhul on tõenäosus suur, et asi läheb varem või hiljem kõrbema. See mure kajastus ka mu esimeses postis. Aga kui reaalne on autoraadio puhul see lühistunud seadme töövõimekus. Minu aparaat töötab ilusasti. Võtsin lahti, kõik puhas ja korras - nagu uus.

Comment

Working...
              X