Teade

Collapse
No announcement yet.

automaki sisemine rca kaitse?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

automaki sisemine rca kaitse?

Tere,
    probleem selline, et sai ostetud uus stereo ja sellele mingi vana võimendi läbi korralikud ovaalid külge mängima pandud. Kohe algasid anomaaliad. Ovaalides pinin sees (ainult siis kui auto käib) ja lugusid vahetades käis päris tugev kragin läbi võimu küljes olevates kõlaritest. Sai siis poodi tagasi viidud ja seal natukene uuriti ning väideti mulle, et mingid maki sisemised RCA kaitsmed läbi ja kasseeriti 500kr. Panin maki uuesti sama tehnika taha, natuke aega töötas laitmatult ja siis sama jama tagasi. Muidugi ei tihka enam sinna poodi tagasi viia ja poolt maki hinnast letti laduda. Vahepeal on vana võimendi maha müüdud (oli vigane) ja poeuus asemele võetud ning küljes üks subwoofer, millel nüüd selle makiga samad sümbtomid - lugusid vahetades teeb matsu ja käima pannes õrn plärin sees. Oskab keegi öelda, et kuidas neid maki siseseid RCA kaitsmeid vahetada (või mis seal üldse olema peaks) ja kes seda tööd kusagil Tartus teostaks?
    Ette tänades,
    Siim.
    53 486 366
    või ootan mõtteid siin samas teemas...

Vs: automaki sisemine rca kaitse?

Ma küll ei väida, et selliseid asju olemas ei ole, aga mina kohanud küll pole. Pigem on sul probleem juhtmestuses, RCA-del varjed puru vms. Samuti võib olla maki trükkplaadi pealt RCA pistikud külmjoodetes.

Comment

Tegelikult liigub selline väljend küll eesti keeles nagu RCA kaitsmed, mis tegelikult jah on rohkem varjestuse teema. Soovitasin ka sind juba, kuna ise ei ole Tartus. Kui omanik on huvitatud, võtab sinuga ühendust. Tegu siis tõenäoliselt sellega http://bcae1.com/images/rca/temporar...eldrepair.html
      Võimendi poolt on ilmselt voolukene RCA-d pidi rännanud makki ja siis seal "kaitsme" ära põletanud. Väidetavalt süsteemist vigane võimendi likvideeritud, seega peaks saama kenasti selle korrastamisega süsteemi jälle jooksma.
      Condemn the hive.

Comment

Raadio oli äkki Pioneer? See neil sage viga. Kaitse on seal raadio põlemamineku vältimiseks, kui võimu sees või väljas on massiga jama, mitte raadioomaniku kiusamiseks, nagu mõnel pool väidetakse. Kehva või katkenud ühenduse korral saab võim massi RCA kaablite varjestuse kaudu. Arvestades ampreid, mis sealt läbi võivad joosta... Õnneks on mõnel võimul sisendi ja toite massid lahus ning tossupilv jääb tulemata ja autost raadiosse tulev massijuhe põlemata ka rahvalike meetoditega RCA kaitset "parandades".
        Kaitse võib välja näha näiteks selline või selline. Variante on veelgi. Ei viitsi praegu rohkem otsida.

E: Ei pannud tähele, et eelmises postituses juba üks minu poolt lingitud pilt olemas. Mina seda juttu ei riskinud panna, sest muidu hakkavad järgi tegema ja põletavad pool autot ka maha. Lugemisel pannakse sõna "Temporary" kohal ju silmad kinni.
        viimati muutis kasutaja Padasonic; 27 m 2010, 19:01.
        Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Working...
        X