Teade

Collapse
No announcement yet.

bmw business edition makile aux sisend

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

bmw business edition makile aux sisend

Nimelt on mul ees E39 kasetikas mingi business edition 1998a, ja taga oli box mis ei toiminud korralikult luges ainult teatuid plaate jne. Oma peaga tegi nii et boksist makki tuleva audio juhtme otsa panin 3.5 otsaga juhtme siis juhtme otsa panin hoopis telefoni mängima. Puudus oli see et boks pidi taga ikkagi töötama sel ajal mingi suvalise plaadiga mida luges. Aga nüüdseks on cd box täielikult käe andnud ning see lihtne varjant enam mul ei toimi. Et äkki saate kuidagi aidata. Ei pea olema nii keerukas võiks ainult kvaliteetset muusikat väliselt seadmelt mängida.

Endal tuleb ette mõned varianti
    1. petta makk nii ära et ta arvaks et cd boks mängib taga (on müügil ka vastavaid seadmeid umbes 800 - 2500 eek)
    2. panna kasettika sisendi asemele kuidagi
    3. Kasutada ära AM raadio sisendit kuidagi (selle kohta ei leidnud konkreetselt enda maki el skeemi)

maki kindlat tüüpi pole viitsinud vaadata aga kui kindlald vaja saan väga lihtsa vaevaga teada

kõik ideed ja soovitused on oodatud

Vs: bmw business edition makile aux sisend

Ma saan aru, et sulle need igasugused transmitterid ja juhtmetega kassettid ei meeldi, mis oleks antud juhul vist kõige odavam ja ei vajaks mingit ümberehitust?
    Condemn the hive.

Comment

jah transmitterit olen kasutanud ka ei jätnud jah eriti head muljet pealekauba ei olnud too konkreetne mudel eriti kasutaja sõbralik isegi koostekvaliteet andis soovida
      ja mis kasetti puutub siis proovisin ka seda kuid autos olev mängja ei töötanud õieti ja sinna paika see jäigi

Comment

Ühele autoraadiole sai teha nii,

Otsisin "raadioploki" sealt tuli välja ports otsasid, trükkplaadile oli kirjutatud R GND L, sinna jootsin kaabli. Vajadusel võid raadio moodulist välja tuleva helisignaali panna läbi katkestava lüliti.
        Tollest raadio moodulist tuli kenasti eelvõimendatud signaal, nagu AUX sisendile sobilik.

Targemad raadio moodulid jäävad signaali olemasoluta vait, ehk siis pole lülitit otseselt vaja. Vali sagedus, kus keegi midagi ei saada.

Ei tea, kas selle konkreetse puhul nii hästi ja libedalt läheb.

Comment

Working...
        X