Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlari taastamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kõlari taastamine

Hakkan taastama auto kõlareid. Vaja siis oleks ise teha täiesti uued kummilõdvikud ehk need kummist ääred mis aitavad kõllil liikuda. Tegu on 16 cm läbimõõduga kõlariga. Kõige sellega tekkis paar küsimust:
    1. Mis oleks see parim silikoni moodi moodustis mis tümaka ajal ribadeks ei lendaks ja ka ilusti liimitav oleks ?
    2. Mis materjalist teha vormi ? Kui puidust teha siis ei saa pärast seda ärakõvastund (nii kõva kui ta ka ei ole ;D) silikoni kätte ? Muidugi maru effektne oleks kui teha saepuruplaadist see alus, siis jääx lõdvik niisugune krobeline pealt naca ja annab effecti juurde (soundis vast vahet pole)
    OK kõik kes must midagi aru said võixid vastata ;D ;D
    kris@andmevoog.eu

Mina teeks aluse sel juhul ntx penoplastist - saab lõigata/vormida täpselt sellise kuju nagu tarvis. Või klaasriie ja vaik abiks. Mingit moodi pahtliga on ka äkki võimalik - teed pahtliga mingi vormi moodi asjanduse valmis, hilejm lihvid ja lisad jälle mingitesse kohtadesse pahtlit, kuhu tarvis. Niikaua libistad kuni valmis ja siis teed mingi libedama asjaga kogu vormi üle, et silikonn külge ei jääks. Ma nüüd ei tea, kas praktikas selline asi ka võimalik on, kuid teoorias oleme ju kõik tugevad. ;D
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

just ! ja võid ju ka proovida mingist paksemast kleeplindist teha (mitte sellist kleeplindist , naqu on tavapoodides myygil.) mul endal on ka yhel ovaalil äärtesse tõmmatud mingisugune teip (spetsteip) aga ma ei tea mis nime see kannab ja kus seda saada . ja ise ma seda ei parandand

Comment

Jälle mingi iidvana teema ja siis jutulõng yles võetud. Tahax õudsalt kinni panna seda teemat :P
        kris@andmevoog.eu

Comment

võta üldse kummiääred ära..ja mähis sikuta lahti sellest kollasest membraanist..ja pane hästi pikad sukad kõlli membraanile...ja siis saad vaadata suure tümmige kuidas valjuka membraan ära lendab...siis paned tagasi...ja uuesti mõnus volt sisse... (järgi katsetatud ja lahe asi ;D )
          kui maltsa tõmbad võib veel lahedamaks asi minna
          mida sa lohh vahid

Comment

võta üldse kummiääred ära..ja mähis sikuta lahti sellest kollasest membraanist..ja pane hästi pikad sukad kõlli membraanile...ja siis saad vaadata suure tümmige kuidas valjuka membraan ära lendab...siis paned tagasi...ja uuesti mõnus volt sisse... (järgi katsetatud ja lahe asi ;D )
            kui maltsa tõmbad võib veel lahedamaks asi minna
            Ikka ei saada aru, et tegemist iidvana teemaga. Mõtetu kommimine t**a küll >
            kris@andmevoog.eu

Comment

teema on teema :P
              Huvitab lihtsalt, kas sai siis parandamisest asja ka? :
              Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
              www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

teema on teema :P
                Huvitab lihtsalt, kas sai siis parandamisest asja ka? :
                Mingil määral
                .

Teeks äkki ettepaneku, et teema lukku ? Äkki mõni veel ei saa aru :P
                kris@andmevoog.eu

Comment

Working...
                X