Mul väikene prob.....autosse sai sisse pandud muza ....supa ,võim ,cd..jne aga viga on see ,et kui kuulata midagi makiga siis ragiseb kõik.....kui aga ühenda cd-player võimuga siis saab stanged värisema ilma ,et ragiseks muza.....kas viga võib olla makis ja kui siis mis viga se olla võiks? ???
Teade
Collapse
No announcement yet.
Mixks ragiseb ?
Collapse
X
-
Ma arvan et asi on makis.Või siis proovi teha nii ,et sealt kust makist tuleb väljund sinna ühenda mingi näiteks 15wattine kõll.Ja siis proovi.smasher55@hot.ee<------küsimused
Comment
-
Ma arvan ,et selles viga ei saa olla ,et makk ja võim ei sobi kokku.Või siis cd player on nahkas.Näiteks see laser...smasher55@hot.ee<------küsimused
Comment
-
Sorry sain valesti aru :Sa mõtled siis raadiot ,kui maõigesti aru saan.Siis ei tohiks ju midagi valesti olla.smasher55@hot.ee<------küsimused
Comment
-
Maki kasseti osas midagi korrast ära. Minu arvamus. Kui CD-d kuulad on ju kõik korras; siis ka raadiot kuulates on kõik korras? On nii?
Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
Kas sul enne võimu külge ühendamist funkas?Või mingi teise võimuga.smasher55@hot.ee<------küsimused
Comment
-
irw... muide sellel veel üks asi ....algul kui tööle panen siis käib nagu mingi hullem kuulipilduri hääl ja koom on see et seda laseb sama hästi ja kõvasti nagu cd-player........kas muide turvakoodi sisestamine võib ka seda kahjustada sest 10 korrast sai 7 korda se valesti isestatud ? ???....siis alles leidis manuali üles kus oli kood.............se minumeelest ültse üks imelik värk
Comment
Comment