Teade

Collapse
No announcement yet.

Kummilõdvik !?!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

novot siis

et peaks nagu puidust treima ja siis mingi asjaga selle pinna ära immutama, et silikoon sinna kinni ei jääks, huvitav kas silikoonõli sobib? öeldakse, et s**t s**a külge ei jää, või kuidas aga kuna neid lõdvikuid ei müüda, siis on see vist ainuke selline täpsem võimalus
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Kui ma nüüd õieti aru sain, siis tuleb analoogselt esiplaat teha täpselt tagaplaadile. Raske töö v6i mis ? Kas kuidagi see üldse võimalik on ???
      kris@andmevoog.eu

Comment

mina küll ei soovitaks treima hakata. üks asi on see valmis teha, mis polegi teb mis kunst, aga teine, kuidas sa ta nt raami vahelt vastu kõlli membraani paned, või paned pealtpoolt ja silikoon alt? pigem ei hakkaks tehase tehtut järgima, vaid prooviks minu variandi järgi. lihtsalt mökerda see silikoon sinna ümber, et see kogu kupatus sul membraani ja raami vahelt välja ei kukuks, soovitaks pigem teipi kasutada. seda saad lõikuda kuda tahad ja saad ka hiljem kätte. õli külge, smt seebivee külge silikoon ei nakku.
        see kõlab veits sosssepalikult, a kui oled master na vsjee ruki, siis teed nii, et ka tulemus kena. ja alati jääb sul võimalus see tehtud töö noa jms riistadega eemaldada, kui ei meeldi või tulemus pole õige.
        arvesta sellega, et kui sul enne oli kummimembraan, siis silikooni sa nii õhukeselt sinna paigaldada ei saa, mul oli igatahes suht elastne silik ja panin seda suht julgelt.

Comment

To Dixo
          et siis peaks treimise võimalus olema, see on hea.
          kui oled AutoCadi või SolidEdge'iga sõber, siis saad printida välja 1:1 žablooni ju näiteks, kuid äkki tead mõnda tuttavat, kellel kusagil NC pink kasutada. joonise võin sulle isegi ära teha kui annad täpsed membraani mõõdud, nurgad ja raami mõõdud.

kuna see lõdvik peaks tulema nii 5mm paksune vist, siis erilist suurt täpsust vist ei pea üles näitama.

see keskmine pind, mis peaks koos olema, võib väga vabalt ka keskelt tühi olla, kuid servad on soovitav kokku sättida

kuid alati võid ka teibiga mäkerdada, oleneb, kui viisakat välimust tahad ja seda, kas membraan ka lineaarselt liikuma hakkab :P

üks võimalus selline, et paned membraani ja raami vahele mingi vooliku, mis on nagu lõdviku põhjaks ja teibiga alt kinni ning siis mäkerdad ja vormid

ja tsentreeri koonus magneti suhtes ära ka
          KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Ema fordi orig. kõllidega sama mure oli, läksid rabedaks, hakkasid plärisema. Niikui näpu vastu panid pudenes laiali. Ega ema ei tahtnud ka uute eest raha välja käia. Proovisin ise aretada. Eriti aga ei viitsinud rabeleda . Proovisin alguses nii - vetsu paber prao kohta (paber silikooniga läbi immutatud) ja liibuvalt kinni, kuid ilgelt rõve oli seda sättida ja lõpuks läks *eesse. Panin kohe otse tuubis avasse nii parajalt paksu triibu.
            Tuemus: üli *itt! Kuid emal pohui, piisab talle alates kesksagedustest, bassi vabseee polnud.

Comment

Nii, lõpuks selgus, et saan Audesest asju tellida, mille ma ka tegin (Andsin tellimuse sisse).
              Kas keegi on kummilõdviku vahetamise tööst ka mingit maiku kunagi suhu saand või leiutan ma lennukit ?
              kris@andmevoog.eu

Comment

Kas just nüüd lennukit leiutad, aga jalgratta leiutamise moodi näeb see välja küll. Aga tegelikult võib see isegi täitsa hästi õnnestuda. Nii et edu!!!
                Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Ise mõtlen, et ex see üx liimine jändamine ole ;D Mis liimi seal üldse kasutada ??? Ei tea kas peax ka tolmukupplid lahti kakkuma, et täpselt paika ajada asi ?
                  kris@andmevoog.eu

Comment

Võta tolmukuppel kah lahti. Ja liimiga...Moment äkki. Ja siis äkki need Super Attack tüüpi liimid kah äkki sobivad.
                    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Ma olen küll uus siin aga silikoonist saab tõenäoliselt sulle kõige parem proovi ermeetikut ma olen ull sikli ja siukeste asjade fänn nii et kõi mootori tihendid mul silikoonist seda saad aotopoest. ja see s..t suht hea ka õhuke ja vastupidav aint kleepub nii et kui proovid sis mingi kile alla....(tiad kyll need alt kleepuvad).

Comment

kuku parandama!
                        http://www.decware.com/surround.htm
                        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Tnx lingi eest
                          kris@andmevoog.eu

Comment

Nii. Kummilõdvikud nüüd mul olemas. Mõõdud on 0.0.1 mm täpsusega
                            Tekkis selline küsimus, et mis liimi nende liimimisel kasutada ?
                            kris@andmevoog.eu

Comment

äkki saad audesest ka liimi kohta infi
                              KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Kui sellise asjaga hakkama saate pole vist mõtet nende kesks valjukate tarvis raisata.Kui siukese asjaga hakkama saada saaks sellest juba väike äri.
                                iseasi kui paljudel lõdvikud perse jooksevad.Kuid kui sa mulle 12 tollisele lairiba kinokale ka teeksid kummist lõdviku.......tavai.
                                muusika on kuulamiseks

Comment

Working...
                                X