Ei pea inimest näkku lööma. Madiselt õige jutt
Teade
Collapse
No announcement yet.
Arvuti kõlarid autosse???
Collapse
X
-
Kui on auto peaks ka juba vanust olema...
Aga see kõlari ja võimutööstus on sellisel tasemel kus otsitakse üha enam ja enam miskeid väljendeid kuda saaks ikka suuremaid nr peale kirjutada max, PMPO jne jne et vaatad poes müüa arvutikõlarid, sellised piszikesed pizikesed ja peale on kirjutatud 300W :P
Siiski on ka veel tootjaid kes näiteks ei anna max võimsust vaid ainult RMS-i, kuid neidki vaid üksikuid
Comment
-
kas sellel on siis m6tet w. ja neid arvutik6lareid ma tahaks n6ha....
see on umbes sama m6ttekas kui panna traktoritele alla auto rattad- saab kyll aga m6tet pole....ennem osta kasutatud autov6im ja paane siis need k6larid autosse....
aga noh proovida ju v6ib ega see tykki kyljest ei v6ta ja mu 2x20 muskeskus toidab ilusti alpine 200w rms 2ra, ajab raksuma kyll(mis sest et v6imsusepuudusest)....Darkest beatz...
Comment
-
Sai ka omale koju arvuti taha ostetud kõlarikomplekt Creative Inspire 2.1. Komplektis siis 1x13cm sub ja 2x6cm lauavaljukad. Vaffa pisike subo - isegi MDF kast oli ja puha. Selle suuruse kohta oli hüva sound, katsetasin selle originaalväljuhääldi asemel ka 10gd34 ei teinud ikka nii head häält. Lihtsalt see pisike originaal junnike suutis minna tunduvalt madalamale vene valjukast. Teiseks ka see et õnnestus võimendi enda kohta välja uurida et võim ise on 1x26W bassikale, kui talle takka annad 18V. Hetkel kodus müristab see sama pisike võimendi hoopis 10" S90 bassikaga ja ei kurda. Saab klaasiresonatsi ka naabri koputamist jne. Loomulikult asi ei ole mingi tohutu survestaja. Kas alati ka on tarvis mingit tohutut SPL-i. Ise eelistan vaikselt kuulatatavaliselt, kui seal juures ka põrand väriseb, siis ju veel parem. Kõik arvuti valjukate komplektid ei ole väga hullud - oleks selle jutu moraal. Leian et pole mõtet selle idee pärast, (PC speaker into Car) teist meest tümaks teha. Las ehitab. Olen ise ka neid lambapäid nainud - jookseb külla ....oooojeee mul 1000W suppar - sitt lugu miks siis radiotehnika ta tahab tagurpidi keerata? Pannakse peale see impulsitaluvus nö. roosa müra 2sek jooksul. Paraku on neid kes seda ei tea.
Comment
-
ma arvan et neid watte topitakse arvutikõlaritele ja muusikakeskustele sellepärast et lollakad ostjad vaatavad " oi oi 600 watti ja nii väiksed kõlarid need ma ostan kohe ära"
näitex nägin ühes kataloogis muusika keskust .
kastid olid radiotehnika s-30 - st natuke suuremad ja max võimsus oli ühel 1500 watti sis oli RMS 125 watti:lol: :P
Comment
-
paber kannatab kõike ja kindlasti need vatid kannatavad need kõlarid mõne millisekundi jooksul välja.. aga samas võin saladuskatte all õelda, et autos ei peagi s olema mingid hüpersuper 3kW koaksaalkõlarid. olen tähele pannud, et originaal valjukad pahatihti teevad paremat häält kui need eelpoolnimetatud. ja uskuge või ärge uskuge aga mina usun seda numbrit mis autoga kaasas olevatel paberitel kirjas on 4x15W-
Comment
-
Olen ka ise seda tähele pannud, et originaalkõlarid suuresti head häält teevad. Endal on kogemus '77 Audi 80-ga, kus armatuuri all ainult 1 (!Blaupunkti 5W krapp, aga sound oli originaalraadioga parem kui nii mõnegi kaasaegse hüper-super 4x50 W Panasonicu (või veel hullem Panasonixi-ga
). Ehk on Hi-Fi klubi meestel õigus ning heli kvaliteet ei sõltugi sellest, kui madalale asi mängib, mitu riba sel on või kui palju vatte sel peale kirjutet. Heal süsteemil on see "miski", mida sõnadega kirjeldada ei saa ning peab lihtsalt ise kuulma. Ka kodus on hetkel suhteliselt pisikesed pappservaga lairibavaljukatega karbid, mis mängivad täiesti arvestatavalt...
Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu
Comment
-
mis vingute...sõbral oli kah arvutikõllide võimendus autos..otse akupealt võttis voolu..ja makist väljundist rass selle võimu sisendisse..ja autos oli 1xs90...noo aretasime mis aretasime..aga tunduvalt parem oli ikkagi kui s90 lihtsalt makitaha väänata..aga noh..õige võimendusega ei anna võrrelda..aga parem kui mitte midagi
mida sa lohh vahid
Comment
-
Originally posted by rainx666@Jul 19 2004, 16:50
mis vingute...sõbral oli kah arvutikõllide võimendus autos..otse akupealt võttis voolu..ja makist väljundist rass selle võimu sisendisse..ja autos oli 1xs90...noo aretasime mis aretasime..aga tunduvalt parem oli ikkagi kui s90 lihtsalt makitaha väänata..aga noh..õige võimendusega ei anna võrrelda..aga parem kui mitte midagi
(no offence)F&F
Comment
Comment