Teade

Collapse
No announcement yet.

Automakk ei leia enam sagedusi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Automakk ei leia enam sagedusi

Milles asi võib olla kui automakk ei mängi enam raadiot.
    Varem toimis kõik kenasti nüüd enam mitte.
    Antennis ja konkreetses autos asi pole.

Viga makis ja kas seda saaks remontida?

Makk suht vähekasutatud,tootja odavamapoolsem Roadster.

Vs: Automakk ei leia enam sagedusi.

Kas antenni pesa ei ole tinutusest lahti tulnd?Või mujal midagi.

Comment

Ei tahaks uskuda.

On kellelgi sama probleemiga kokkupuuteid olnud?

Comment

käsitsi sageduse paika panek ei anna ka mingit tulemust?

Comment

Esmalt postitatud Eggy poolt Vaata postitust
          käsitsi sageduse paika panek ei anna ka mingit tulemust?
          Ei.

Midagi (mingi pinin mõne lainega)

Comment

Makk ammu autos või tekkis peale sissepanekut? Antenn kerega kokku ei puutu?
            Isegi kui ma eksin on mul alati õigus!

Comment

osta uus raadio.

parandamiseks tuleb vahetada FM plokk(pisike plekkkestas karbike).vaevalt et sa kusagilt täpselt sellist leiad,nii et osta uus raadio

Comment

Äkki on ikka Roadstar, mitte Roadster? Pilli täpse mudeli kirjavigadeta kirjutamine on elementaarne. Sel juhul võib isegi skeemi leida (va muidugi tuuner, mis on skeemis ilus tühi salajase sisuga kastike, kuhu juhtmed sisse jooksevad). Kui on mõni väga hea tuttav, kes remondib rohkem lõbu pärast, siis on lootust.
                Ma olen vahel proovinud, kui parasjagu tööuputust pole. Kontrollin, kas AM töötab korralikult. Kui jah, siis kõik FMile olulised pinged ja kas FMi häälestuspinge (VT) muutub vastavalt sagedusele displeil. Kui püsib kangekaelselt kusagil 8-9V kandis, vaatamata displeil olevatele numbritele, siis ei jõua ilmselt FMi ossist signaal süntesaatorisse. Seda saab kontrollida tundliku sagedusmõõtjaga või kõrgsagedusliku millivoltmeetriga. Mõne vana nupust krutitava häälestusega autoraadio digiskaala käib kah hädapärast. Kui on selge, et tuuneri OSC otsal mingit mõistuspärast signaali pole, siis tuleb tuuner plaadilt maha joota. Remondiks on mul lühikesed lintkaabli jupikesed, mille üks ots joodetakse tuuneri koibade külge ja teine plaadile.Tavaliselt on seal tuuneris labane külmjoode. Aga kuna tuuner pole mõeldud remontimiseks, siis on selle lahtisaamisega paras pusimine. Kõige tipuks võib selle kuumutamise ja kangutamise peale viga ajutiselt kaduda ja siis ei aita alati enam kuumutamine-jahutamine-koputamine ega midagi muud. Paned kirudes ploki uuesti paika, et paari päeva kuni paari kuu jooksul viga end jälle ilmutaks. Ja siis tuleb omanik tagasi, et näe, jälle täpselt sama viga. Võtad uuesti lahti ja... edasi vt eelmist remondikatset. Kes tahab sellist jama endale kaela? Sellepärast olekski õigem tuuner ära vahetada, kui neid vaid kusagilt mõistliku hinnaga võtta oleks. Väike võimalus on, et kellelgi vedeleb samasugune raadio, millel näiteks lõppvõim koos radadega maha põlenud või esipaneel füüsilise mõjutamise tagajärjel igasuguse kaubandusliku välimuse kaotanud ja kõlbab veel vaid elundidoonoriks.
                Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

ma olen sellist asja parandanud.ostsillaator ei võngu,sellest ka probleem.kui ükshaaval kõik jupid kuuma kolbiga üle käia,siis ajutiselt läheb tööle.

Comment

Working...
                  X