Teade

Collapse
No announcement yet.

Autovõimendi SONY XM-440EX - kuidas subwoofer väljundisse ühendada?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Autovõimendi SONY XM-440EX - kuidas subwoofer väljundisse ühendada?

Seda pole vaja öelda, et ma loll olen, seda tean isegi juba

Vist mingi teema, et kas tagumiste kõllide väljundisse vasaku kõlari miinus ja parema kõlari plussi subwoofer või siis esimeste kõlarite vasaku miinusesse ja parema plussi. Sildamise teema nö?
    viimati muutis kasutaja Scott; 16 m 2011, 06:54.

Vs: Autovõimendi SONY XM-440EX - kuidas subwoofer väljundisse ühendada?

Esmalt postitatud PVA poolt Vaata postitust
    Seda pole vaja öelda, et ma loll olen, seda tean isegi juba

Vist mingi teema, et kas tagumiste kõllide väljundisse vasaku kõlari miinus ja parema kõlari plussi subwoofer või siis esimeste kõlarite vasaku miinusesse ja parema plussi. Sildamise teema nö?

Selline asi ka,et võim ei hakka tööle isegi siis,kui paned plussi ja miinuse külge ning sinise remote juhtme ka võimu külge. Iseenesest peaks ju makk juhtima siis võimu,aga ei tee seda.Võim hakkab tööle,kui too akult juhtme ka remote külge,et põhimõtteliselt siis on + ja remote omavahel ühendatud

Comment

Kui sinine juhe on maki juures maki pistiku sinise juhtmega ühendatud, siis peaks töötama. Selline nali võib ka olla et see sinine juhe on ka antenni võimendi toite juhe-siis osad makid annavad sinna pinget ainult siis kui raadio mängib.
      Maailm oleks puhas ja süüta
      kui poleks õllejogurtit
      - Õ.Õ.

Comment

Kusjuuures LG makkidel osadel ongi nii,et sinine on antennijuhe üldse. Peab maki manualist vaatama.Kkui muud üle ei jää,siis tuleb süütelukust juhe tuua võimu,et oleks ainult süüde sees võim taga

Comment

Suuremal osaö aftermarket makkidel on see sinine juhe märgitud ANTina, lihtsalt on seal koguaja 12V peal kui makk mängib. Teinekord on isemõtlejad selle sinise juhtme massi või kuhu iganes ühendanud ja seal pole enam üldse 12V. Jne variantr on palju.
          Maailm oleks puhas ja süüta
          kui poleks õllejogurtit
          - Õ.Õ.

Comment

Kardan,et pean tegema nii,et remote juhe võimu peab tulema hoopis süütelukust. Ma ei saa ju lasta seista nädal aega võimendil pagasnikus vool sees. Aku sureb ja võim põleb läbi.Ilhgelt hea oleks,kui saaks ikka maki panna juhtima võimu.Äkki proovida oranzi juhet,mis efekt sellel on on.Maki manuali peaks rohkem uurima. Teine võimalus on,et võimendi remote ei töötagi. Proovin ühe vana maki peal järgi,millel tean,et töötas,aga pean selle üles otsima.
            viimati muutis kasutaja PVA; 22 m 2011, 02:16.

Comment

Võimendi remote ikkagi töötab kui vaadata sinu esimest postitust. Võimu tüüridki plussiga. Otsi ikkagi viga makist või maki ja võimendi vahelisest juhtmest.
              viimati muutis kasutaja priima; 22 m 2011, 16:13. Põhjus: kiriviga :D
              Men marry women with the hope they will never change. Women marry men with the hope they will change. Invariably they are both disappointed A.Einstein

Comment

Esmalt postitatud priima poolt Vaata postitust
                Võimendi remote ikkagi töötab kui vaadata sinu esimest postitust. Võimu tüüridki plussiga. Otsi ikkagi viga makist või maki ja võimendi vahelisest juhtmest.
                Krt,loogiline oleks jah Peabki töötava remote'iga maki peal järgi proovima. Aga samas kui ma maki uude autosse panen,siis on seal raudselt juhtmed nii veetud,et ilma süüteta makki kuulata ei saa. Nii et vahet pole,kas makk juhib võimu või süüde - ilma süüteta niikuinii makk ei funka

Comment

Üks võimalus on võimule manuaalselt 12v peale saata.Paned lüliti vahele ja siis juhid seda lülitiga.Teine variant on ikka süüteluku kaudu juhtida.Ega sa ikka ei jäta ju autol süüdet nädalaks sisse.Võid ka kombineerida nii,et tood pinge süütelukust ja paned sinna veel lüliti vahele siis saad vajadusel võimu ka siis välja lülitada kui süüde sees on.

Comment

No kui lüliti,siis pole mõtet süütelukku üldse puutuda Aga enam kui kindel on see,et kui süüde sees,siis auto töötab.Kui auto töötab,siis töötab ka makk. Ja sis on ka võimu vaja. Praegu mõtlesingi just seda,et kui ma tagumised ovaalid ja esimesed üheribalised võimu taha panen,siis võib ju makk töötada süüde väljas,aga muusikat kuulata ei saa,sestvõimul pole ju voolu.Ma ei saa ju panna kõlareid nii taha,et saavad voolu nii makilt kui võimult korraga. Tegelikult peaks siis maki ka süüteluku kaudu panema,siis pole kaksipidi mõtlemist Häda on,kui elektroonika koha pealt loll oled,pead kogu aeg teisi tüütama

Comment

OK siis. Ise küsin,ise vastan. Manuali järgi tuleks subwoofer sillatult kahte kanalisse korraga ühendada. Kõlarid aga(ovaalid ja esikõlarid) aga "direct speaker" sisendistesse,ehk siis maki väljundid igaüks eraldi võimu sisenditesse.

Comment

Working...
                      X