Kui makil ei ole spetsiaalseid väljundeid (RCA), kas ma siis tohin viia tavalistest kõlari väljundites heli võimendisse? Makil olemas ainult subwoofri väljund. Kas helikvaliteedil on ka mingit vahet? Kas ma pean midagi arvestama selle juures?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Kui makil ei ole speysiaalseid väljundeid?
Collapse
X
-
Kui makil ei ole spetsiaalseid väljundeid (RCA), kas ma siis tohin viia tavalistest kõlari väljundites heli võimendisse? Makil olemas ainult subwoofri väljund. Kas helikvaliteedil on ka mingit vahet? Kas ma pean midagi arvestama selle juures?
-
Paljud võimud on sellised, kus kõlarijuhtmete kaudu tuleb signaal sisse.
Comment
-
To Kotkas:
Makile (peaaegu kõikidele) on ju võimalik RCA väljund ise teha. Kusagilt (nt helitugevuse reguleerimise pote pealt,kui see olemas) väljavõte RCA-le . Osadel isenditel võib seal ka alaliskomponent olla- selleks võiks konded vahele panna. Kui aga seal pinget napib, saab (see kellel kogemusi ja oskusi on) ju paari transiga signaali taset tõsta. Teadmatusest niisama sisendeid- väljundeid kokku lasta võib kulukaks minna.ehh... andrjusa
Comment
Comment