Teade

Collapse
No announcement yet.

CD-Boxi pinout

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

CD-Boxi pinout

Oleks siis vaja seda pinouti mis seal maki taga on. Kas on võimalus sealt kuidagi tekitada sisend, et saaks mp3 pleieri järgi panna?!

mis makiga tegu? põhimõtteliselt on võimalik. mina lasen läpakast signaali sisse.

Comment

Üldiselt ei tohiks vist väga vahet olla mis makiga tegu ma arvan aga muidu on Pioneer ... 443R (rohkem välja ei loe paneelilt ja paberid on autos)

PS: Mis signaali sa sealt läpakast talle sisse lased sinna? Audiosignaali lihtsalt?

Comment

PS: Mis signaali sa sealt läpakast talle sisse lased sinna? Audiosignaali lihtsalt?
        just, mul on selline vahetükk vahel, et saab RCA pistikutega signaali boxi juhtmest sisse lasta ja toimib ideaalselt. kas sul makil AUX IN on? kui ei ole, siis peab mingi "julla" aretama, mis ytleks, et sul on nyyd box taga ja töötab, muidu sisend ei toimi. AUX IN'iga on asi tunduvalt lihtsam, pioneer peax pakkuma kohe sellist spetsiaalset vahetükki.

Comment

mõningaidpistikuid tevalos igatahes müügil on.
          makk sul äkki pioneer DEH-443R-EW
          KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Lisaks sellele Boxi pesale on seal küll 2 RCA auku aga kahtlustan, et need võimenid jaoks?! Mingit märgistust seal juures ei ole.
            On see lisavidin sul ise ehitatud (skeem?) või hankisid ka kaubandusest?

Justnimelt jah seesama DEH-443R-EW on makiks.

Sealt kaablite nimekirjast ei oska ma sedasi nimetuste järgi küll midagi võtta kui siis kohale vaatama vaja minna.

Comment

On see lisavidin sul ise ehitatud (skeem?) või hankisid ka kaubandusest?
              mul on makil AUX IN(saab valida veel AUX, GAME, TV, VCR) ja lihtsalt üleminek RCA'st boxijuhtmex.

pioneeril need RCA'd on FRONT-REAR/SUBW(menyyst valitav). tavaliselt.

Comment

Ma võin küll natuke mööda panna,kuid kas makk kohe boxi sisendist heli võtab sisse,kui boxi ennast taga ei ole?Maki ja boxi vahel peaks toimuma väike "andmevahetus",mille järgi makk saab aru,et box on taga ja sealt peab heli tulema. :-/
                Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

vanemate makkidega oli nii jah. mina räägin alpine cda-7893'st. ai-net võimaldab igasuguseid vidinaid kylge yhendada.

kisub OT's

Comment

Sooviks nagu konkreetset pinouti sellest jah või lahendusi mida saaks antud maki juures kasutada :-/

Comment

Vs: CD-Boxi pinout

Kas oskab keegi ütelda milline neist Tevalo pistikutest võib sobida deh-5900mp -le ?(Aux in )

Comment

Working...
                      X