Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Lihtne ja ebakvaliteetne viis: Osta kassetiadapter.
Tunduvalt parem tulemus on teha liinisisend. Kui kassetti enam ei kasuta, siis ühenda eelvõimendi lahti ja oma signaal sinna asemele. Siis tuleb aga vajadusel kassetti immiteerida, et asi saaks aru "kassetisisendist". Veidi kavalam on kasutada AM laineala detektori väljundit ja otsida see koht, kus monosignaal "kaheks" tehakse. sinna teed oma sisendi. Siis AM laineala valimisel on kasutuses AUX sisend. Jääb ära mehaanika ja selle juhtskeemi petmine.
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Soovitaks ka kassett adapterit. Kunagi sai kasutatud. Proovisin kahte erinevat, mõlemad üldiselt üks ja sama. Asi mis häirib on mootorite käimine ja osaliselt plastiku hääl. Helikvaliteet on suht vahepealne.
kes ütles ,et on?Lennukit on ka ju võimalik ise ehitada, aga kas tasub ära see ise ehitus?
ma polnd poes müügil näinud neid umbes 10a tagasi ja siis teades põhimõtet lõhkusid ühe kasseti, panin sinna sisse helipea, reguleerisin majak makiga (tal on kõik avatud) helipea õigele kaugusele ja ausaltöelda on mul see kassett siiamaani laskevalmis. Olen proovida saanud ka poe omi - vahet ei mingisugust.
Ma tegin oma auto kassettmakkiga vähe teistmoodi, ma lisasin 3.5mm Jacki eelvõimendi sisendisse koos lülitiga, mis lülitab raadio + kassetti sisse või siis AUX süsteemi, töötab hästi, kvalideet on hea ja kerge ümber ehitada. lülitiks on mingi sugune 6 kontaktiga lüliti
Mina olen ühe saanud kuskilt nimeta poest ja korra sain ühe Ülemiste Noortehnikust. Lehe peal kataloogis seda kassetti polnud, aga leti taga küsides näitas mulle kohe ühe ette.
Comment