Teade

Collapse
No announcement yet.

Car Multimedia Player ei võta pilti ette

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Car Multimedia Player ei võta pilti ette

Tere.
    Minu auto tutikas, nimetu ja arvatavasti hiinakas Car Multimedia Player ei taha peale voolu ühendamist ühtegi liigutust teha. Taustatuled põlevad ainult ja kui tõmbad väljakäiva ekraani välja füüsiliselt, vajutad reset nuppu, siis teeb reseti ära, toob korra paneeli välja ja viib tagasi algasendisse, aga rohkemat ei midagi. Ükski nupp makil, ega ka puldil ei toimi.
    Makil karbil kiri Car Multimedia Player ( new operating system ) ja tootenumber G19505709133M 0055. Äkki on keegi kes on kokku puutunud sellise probleemi ja selle lahendamisega. Samuti on teretulnud igasugune abi.

Vs: Car Multimedia Player ei võta pilti ette

mis asjaoludel juhtus?kas paigaldamisel,või lihtsalt mingil suvalisel hetkel?
    esimesel juhul kontrolliks hoolega ühendamist.teisel juhul auto kaitsmeid

Comment

kaitsmed nii autol kui ka makil on korras. Sest kui kaitse olex läbi, siis ju ei teex restardi korralikult ära, ega põleks tagatausta tuled. ja ma polegi näinud kuidas see makk reaalis on töötanud. ju on mingi proge viga (((

Comment

nii et ikkagi paigaldamisel?sellised makid tahavad üldjuhul kolm (ja enam)toiteotsa.sa võiksid teha tema tagumisest poolest pildi ja rääkida,et mis ja kuhu ühendasid

Comment

pildi ikka saab teha, aga mis otsasi ühendasin, ei tea, sest makil oli juba originaalis taha ühendatud nn.saksa otsikud. Oma originaalmaki mis oli autos sees ( elta ehk grunding) ja millel olid kah juba nn. saksa otsikud - ühendasin lihtsalt ära ( ennemn kontrollisin, et kas kõik massid jne jne asjad olexid õiged ).
          Peale seda kui asja töööle ei saanud viisin vähe targema juurde, kes iseenesest tegeleb automakkide remondiga, aga temagi mõistus sai sealsamas otsa.
          Sa ise oled selliste asjadega varem tegelenud või kokku puutunud??

Comment

et autos oli grundig raadio,siis oletan et tegu on mõne saksa autoga?ja seal on ISO pistikud?
            saksa autodega on niimoodi et vähemalt osadel neist on üks plussots teise klemmi all ja seega võib juhtuda et sul lihtsalt ei tule pinge peale.ikkagi tahaks pilti

Comment

Tegu on VAG gruppi kuuluva autoga Seat Leon 20VT 4WD. Vist jah nimetati neid ISO pistikuteks jah
              Et neid juhtmeid seal täitsa vahetati ja mõõdeti testriga, et kogu aeg olex pinge peal.Minu soov oli et makk töötax ka siis,kui süüde olex väljas. Aga ex ma teen selle pildi ära

Comment

Et siin need kauaoodatud pildid. Loodan et saad aru miskit

Comment

igati korralikud pildid.ma teeks esimese lülituse niimoodi:
                  must läheb GND(miinus)
                  punane ja kollane läheb +12V
                  roheline/valge läheb GND(miinus)
                  siis peaks käima minema,aga autopistikul tuleb ehk midagi muuta

kuidas sa ühendasid?

Comment

Working...
                  X