Teade

Collapse
No announcement yet.

BMW Business RDS makile AUX sisendi ehitamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

BMW Business RDS makile AUX sisendi ehitamine

Tervist.

Tegin seda selle õpetuse järgi:
    Bimmerforums is the preferred online BMW Forum and community for BMW owners. At Bimmerforums, you will find technical how-to information maintenance specifics audio advice wheel and tire combinations and model specific details not found anywhere else. Our professionals are here to help make sure you find the answers you need to your questions and our community is here to help other brainstorm ideas for the future.

Kõik ilus ja töötab, aga mitte nii nagu peaks. Nimelt heli tuleb, kuid mitte 100%. Näiteks pole korralikku bassi ja sahiseb. Midagi GND juhtmega seoses vist, nagu ma aru saan. Kui kummagi käega võtta nendest kohtadest(pildil) kinni, kaob sahin ja hakkab korralikult mängima. Kui need kohad otse omavahel ühendada, on täielik vaikus.

Nr. 2 asemel võin kasutada ka sigaretisüütajat või süütelukku, ühesõnaga auto massi. Nr. 1 asemel võin kasutada ka iphone metallraami, kui telefonist muusikat lasta

Siinkohal vajangi abi, et mida ma valesti olen teinud ? Jooted on kõik korralikud ja üle vaadatud.

EDIT:
    Nüüd muutsin natuke juhtmeid pistiku küljes ning sain enamvähem mängima. Sahinat pole ja kvaliteet on hea, kuid miskit toimub ikka, kui telefoni metallist kinni hoida ja teise käega auto massi puutuda
    viimati muutis kasutaja hentsy; 23 m 2011, 23:46.

Vs: BMW Business RDS makile AUX sisendi ehitamine

kuidas on lood peale jootmist varjestusega?

Comment

Vs: BMW Business RDS makile AUX sisendi ehitamine

mis on varjestus ?

Comment

Working...
      X