Sooviks teada siis, et kuidas ma saaksin auto woofri koju mängima panna(Arvuti tagant jms) ja et ta õigesti ka mängib?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Auto Subwoofer koju mängima?
Collapse
X
-
Vs: Auto Subwoofer koju mängima?
Esmalt postitatud henri503 poolt Vaata postitustpaned võimu vahele mille ühendad arvutiga
Comment
-
Esmalt postitatud henri503 poolt Vaata postitusttahad odavat.. eks võta siis auto võim ja arvuti toiteks või auto aku ja laadija.
Saad odavalt pallju vatte(Kahjuks aind ulmelisi mitte realseid)
Või siis mõni plaat võim .
Comment
-
Esmalt postitatud Pagan5 poolt Vaata postitustKui võtaksin autovõimu, kus ma siis ergutusvoolu võtma peaksin näiteks? Kui arvuti toiteks...
Comment
-
Esmalt postitatud Wedru poolt Vaata postitustO.T. Mis asi on tangi aku? Mingi uueliigiline vooluallikas?
Comment
-
Esmalt postitatud MasterMan poolt Vaata postitustvõta parem mõni Y-101, saad odavalt piisava tümpsu.
Comment
-
Esmalt postitatud Pagan5 poolt Vaata postitust
Comment
-
Esmalt postitatud Eggy poolt Vaata postitustMida mõtled "ära võimendama" all?
Ikka veel mõeldakse selle all seda, et kas võimendi jõuab antud isendit käiata selle täiel potentsiaalil ilma moonutamata.
Tuli lihtsalt isu tulla ja kellegile "ära panna"? Ma olen kindel, et sa said ise ka väga hästi aru mida inimene oma küsimusega teada tahtis.
Comment
-
Esmalt postitatud Garol poolt Vaata postitustMa olen kindel, et sa said ise ka väga hästi aru mida inimene oma küsimusega teada tahtis.
Comment
Comment