Teade

Collapse
No announcement yet.

Parem bass ja helikvaliteet kupeesse?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Parem bass ja helikvaliteet kupeesse?

Kui uste sisse elemente ostad, siis mõõda ikka enne ära ka et sügavuse poolest mahuks. Ja mõõda ikka nii et klaas on ala lastud!
    Üks tuttav kunagi ostis suure hurraaga kõlarid. Ja kui paigaldatud sai, siis avastas et akent ei saa enam alla kerida

Comment

Papp valjukad võivad niiskuse töttu tõesti pehmemaks minna. Olen isegi näinud kuidas ees ustes olevad kõlari membraanid lipa lopa käivad, ja heli oli pask ...

Comment

Jah, see risk on mul vist veidi suur, et vett saavad.
        Uksed pole veel päris veekindlad, vesi võib kuskilt ikka sisse pääseda ja kallid elemendid rikkuda. Ma pole otseselt näinud, et vesi ustes oleks, aga kahtlustan, et võib sattuda sinna. Olid mõned probleemid klaaside liikumisega, eriti juhipool.

Pidin sellega tegelema, aga viitsimist polnud.

Ju siis peab mingi kaitse välja mõtlema, et see risk oleks minimaalne.

Comment

uksed ei olegi veekindlad ega saagi olla sest klaasi vahelt tuleb vett ikka mõnuga sisse, ukse allservas on äravoolamiseks augud mida kinni panna ei tohi! Ise olen ehitanud kõlari taha pooliku 'kupli' mis kaitseb otse peale tilkuvast veest...enamusel tehase poolt see juba olemas. Ei kujuta ilma piltideta ette millised need kõlari kohad seal sul on aga kui saab vineeri rõngaste lisamisega kõlarit uksepolstrile lähemale tuua siis tee seda kindlasti...

Comment

Hetkel "pildiaparaati" käepärast pole, aga teen esimesel võimalusel.
            Seal elemendil on muidu plastrõngas ümber, ca sama läbimõõduga ja mingi 3-4cm kõrge.
            Aga jah, pildid peab tegema, raske on seletada, mis seal oli.

Leidsin sellise lahenduse ka piltidest:
            Click image for larger version

Name:	fg.jpg
Views:	1
Size:	42,9 KB
ID:	866833
            Et see kõrgsagedus ka samas kohas.
            Aga välimus pole suurem asi, saaks ka ilusamalt.

Comment

Kõlarid peaksid ikka kuulaja kõrvadega samal kõrgusel olema. Bassi valjukatega see läheks raskeks ja bassi asukohta polegi nii hästi kuulda. seega vöib nad alla ustesse panna.
              Aga kõrgete sageduste asukohta on ilusti kuulda ja need tuleks ikka armatuurile panna, kui korralikku helipilti tahad.

Comment

Working...
              X