Teade

Collapse
No announcement yet.

Mazda 6 originaalstereo jama

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mazda 6 originaalstereo jama

Sai siis autosse üks helivõimendus komplekt ostetud, aga ei taha teine mängida üldse.
    Häda siis selles, et makipealt heli keerates, hakkkab võimendi nagu klippima. Proovitud 2 identse võimendi ja kölariga.
    Kas probleem äkki selles, et kuna originaal stereol ei ole spets supaka väljundit ja võimule sisesend veetud otse kõlarikaablist?
    Ja kuidas üldse oleks õige ühendada, kui ei ole õiget väljundit makil taga.?

Aitähh

Vs: Mazda 6 originaal stereo jama.

Otse kõlarikaablist? Ära sellist lollust küll nüüd tee et se võtad signaali otse õlarikaaablist, võim võib maha põleda.Või on võimendil Hight input. Kui EI ole siis on vaja sellist asja http://www.google.ee/imgres?q=High+t...9,r:4,s:0,i:78mina sain aru nii et kaabel läheb otse RCA-sse. Loodetavasti jäi võim elama.

NB! moderaatorid võivad postituse eemaldada kui ajasin teema algatajale kärbseid pähe.
    As men, we know nothing turns a 17 year girl on more than a well-executed handbrake turn. -Clarkson

Comment

Jah, see karp on ikka loomulikult vahel
      Aga ikkagi, nagu makil heli keerata vähegi rohkem, hakkab hakkima ja võim jääb vait. Toide koguaeg olemas.

Comment

Täitsa pöörane mees!
        Ainukesed võimendid mis clippida oskavad on klass D.
        Probleemiks võib olla liiga nõrk sisendvõimsus, kui tugev kaabel sul võimendisse läheb, ehk siis pinge langeb kui volüümi juurde keerad ja võimendi jääb nälga.
        Äkki proovid Ipadist või mõnest muust seadmest võimendisse signaali lasta ja vaadata kas siis hakkab jantima.
        No kui woofrile madalpääsu filtrit tahad siis, äkki sobib ~150hz mahalõige.

Lihtne skeem:

upload picture

Comment

Tegu pole siis minu auto ega susteemiga.
          Homme katsetan seda otse mp3 mängijast asja. Kaablid poest nagu ikka need juhtme komplektid. Korralikud sörmejämedused. Otseselt polegi nagu vöimendi häda vaid maki. Teatud piirini köik hea ja siis sealt edasi lihtsalt vaikus. Keerad volume maha ja jälle mängib. Vahel siis sisendil hi-low converter, vöimendil filtrid ka maha keeratud köik. Proovitud erinevaid volumesid vöimul kui makil aga ikka mingil piiril siis vaikus, korraks läheb kövemaks aga ei midagi stabiilset.

Comment

Ega ometi ole sul aktiivfilter?

Comment

Tavaline HI-LOW converter. 2x kõlarijuhtmed IN ja 2xRCA out.
              Sai isegi kondekas paigaldatud. Pinge 14,3 keskmiselt.
              Võimendil oma toitetuli kergelt virvendab---ka ilma mängimiseta.
              Sisendiks sai proovitud siis automakist läbi converteri, samuti otse telefonist 3,5mm to 2xRCA otse võimu. Sama seis. Mängib ja ei mängi. Mingil hetkel laseb ilusti põhja keerata, siis jälle vaikus edaspidi. Kahtlusstan, et võimendil mingi häda küljes.....samas aga jälle töötab 10sek ja kõik ok. Jamaaa

Comment

Mul on sellist asja ette tulnud siis kui mõni kõlar hakkab otsi andma ja võim läheb kaitserežiimi. Mõõda võimu juurest kas on ikka kõigil kõlaritel 4 ohm kandis takistus.

Comment

Vs: Mazda 6 originaalstereo jama

Takistus 4 oomi ilusti olemas. Vöimenidi väljund samuti 4 oomi kirjade järgi. Sai isegi kaitsmeid kontrollitud ja köik peaks olema perfecto. Kripeldab et see toitetuli vilgub....samas bassimatsu ajal vöimu toiteklemmidel pinge alla 13,3 ei langenud. Töötava mootoriga.

Comment

Vaata võimendi üle, ehk sees mõni joode lahti tulnud ja ei saa vahest toidet peale. Samas oli mul king audio nikerdisega umbes sama jama, õrnalt töötas ilusti, natuke kõvemaks panid, lõi asi välja. Mul oli väidetavalt mingi lüüt surnud. Igal juhul võim üle vaadata.

imelik poiss on vist veidi kõrgelt kukkunud

Comment

Esmalt postitatud tiidu93 poolt Vaata postitust
                      Vaata võimendi üle, ehk sees mõni joode lahti tulnud ja ei saa vahest toidet peale. Samas oli mul king audio nikerdisega umbes sama jama, õrnalt töötas ilusti, natuke kõvemaks panid, lõi asi välja. Mul oli väidetavalt mingi lüüt surnud. Igal juhul võim üle vaadata.

imelik poiss on vist veidi kõrgelt kukkunud
                      Te ei usu aga...käisin isegi spetside käest asja uurimas ja köik laiutasid käsi.....
                      Aga siis ilmus välja mingi söber kes ütles, et tavai.....paneme remote otse plussi------------------ja VOILAAA
                      Kõik töötab perfecto. Probleem oligi remote sitas pinges.
                      Aitähh kõigile aitajatele igatahes.

Team WhatProblem

Comment

Working...
                      X