Teade

Collapse
No announcement yet.

Kenwood maki valgustus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kenwood maki valgustus

Jutt siis selline, et tahaks kenwood automakil taustavalgustuse korda saada. Kunagi käis isegi paranduses ja viga oli ühes tillukeses pirnis mis välja vahetati. Ja nüüd jälle, kuna remont läks suht kalliks, siis mõtlesin ise proovida, aga enne küsin ühtteist üle.

Pilt on siin:

See peaks olema väljavahetatud pirn, kuna erineb teistest ja jootmisest on juba aru saada. Küsimus siis selline, et kui ma selle pirni lahti joodan, kas siis selle asemele lihtsalt ühe juhtmejupi võib panna?

Vs: Kenwood maki valgustus

Esmalt postitatud mctainas poolt Vaata postitust
    See peaks olema väljavahetatud pirn...
    See ei ole pirn, vaid LED, mis sureb harva. Valgustab 3-4 nuppu. Kui displei on pime, siis pole selle vahetusest abi. Viimast valgustatakse tavaliselt kahe tikupea suuruse pirniga, milledele ligi pääsemiseks tuleb vahel displei maha võtta. Abi oleks maki täpsest margist. Siis saab täpsustada, millised pirnid seal peavad olema.

Esmalt postitatud mctainas poolt Vaata postitust
    Küsimus siis selline, et kui ma selle pirni lahti joodan, kas siis selle asemele lihtsalt ühe juhtmejupi võib panna?
    Äärmisel juhul võib panna aga tuleb suurendada takistit, mis on LEDidega järjestikku (tavaliselt on LEDid 2-3 kaupa järjestikku). Displeil ei muutu midagi, mõnede nuppude valgustus hakkab särama ja lühistatud koht jääb kehvasti valgustatuks.
    Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Nuppude taustavalgusteid mötlengi.

Comment

no sel juhul tee siis midagi

kui sulle mu vastus ei meeldinud,siis vastuväide-mulle ei meeldinud su küsimus.
        ma saan küll aru et sul oli äärmiselt piinlik oma kenwoodi mudel avalikustada,aga sa proovi end ületada.kasvõi hambad ristis,aga siiski.
        küll siis näed,kohe hakab kergem.nii meil,kui ka sul endal

Comment

LED-id võivad läbi põleda küll, ma arvan et kõik on neid lünklikke piduritulesid jms asju näinud. Traadijupi panekul on mõte siis kui see LED on katkestuses ja ülejäänud LEDidega järjestikku, mistõttu kõik on pime. Muidugi võib sama hästi läbi olla ka ükskõik milline teine ahelas olev LED - ei pruugi olla seesama, mis eelmisel korral. Testriga saab mõõta kus kohas katkestus on või kuhu see pinge seal pidama jääb.

Comment

Makiks on kenwood KRC-178R

Comment

palju lõbusam kohe.sul ei põle mõni üksik LED või on kogu displei pime?
              sel juhul puudub lihtsalt toitepinge mis tuleb läbi transistorvõtme Q60/Q61

Comment

Kõik on pime, ja see juhtus juttude järgi maha kukkumisest.

Comment

võtad ainult esipaneeli ja lased 2-3 otstele12V
                  (2. on pluss)
                  enne ära unusta kontrollida järjekorda.
                  3 ja 6 ots on raadio emaplaadil miinus,nende järgi kontrolligi
                  kui paneel põleb,on viga emaplaadil.kui ei,siis on esipaneeli 2.jalalt tulev trükirada katkestuses

Comment

Working...
                  X