Teade

Collapse
No announcement yet.

Otsin võimendi Rockford Fosgate Power T10001bd lõppusid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Otsin võimendi Rockford Fosgate Power T10001bd lõppusid

Esmalt postitatud sage poolt Vaata postitust
    Uskumatu lugu...endalgi sama võim kodus olemas ja ma ei saa enda oma eriti soojakski...1 oomiga korraliku müristamisega on tunda et õrnalt soojeneb. Katsu ka põhjus üles leida mis tossupilveni viis...edu!
    tahtsin küsida ega sa ei saa oma võimu seest kividest pilti teha kuna see mis mul on seda vast on mitu korda parantatud, ja järsku sul on hoopis ime teised vidinad seal. mis mul koguaeg maha kõrbevad.

Comment

Kas need IRFP064N transistorid lahjaks ei jää. (Pinge lubatud ainult 55V)

Ennem olid seal nagu P-kanaliga FET-id.

Comment

need pidid toite omad olema . ma pole suurem asi elektroonika vend kuid juppe ja asju suudan vahetada ise. ja see kes saaremaal neid parandab ütles et tal ei ole aega et nii palju tõõd on tal ees, et ei jõua selle kallale minna (parandada) kuid vaatab kiiruga üle ja ning ütleb mis tuleb ära vahetada jne.

Comment

Kui saaremaale jõuan siis võin enda omast pilti teha küll. See juhtub vast 23-24...Kus kohas sa seda remonti uurimas käisid muidu?

Comment

meil siin üks vanem mees tegeleb sellega , vist oli nimi aivar, tal omal mingi pisike kontor kus kõik kola jne, see asub kuressaares kalevite-kodu küljepeal. mingis arvutipoes.

Comment

normaalne vana...mul kõik asjad mis vaja teha on olnud on ta kiiresti ja korralikult lahendanud...aga näd lõpus keeran kaane maha ja katsun pildid teha

Comment

Esmalt postitatud sage poolt Vaata postitust
                normaalne vana...mul kõik asjad mis vaja teha on olnud on ta kiiresti ja korralikult lahendanud...aga näd lõpus keeran kaane maha ja katsun pildid teha
                nats olin tegemist ja olin kadunud siit, hmm jutt siis selline hr sage saatsi mulle oma võimust seest pildid ( suur tänu ) ning vaatasin neid ning mite üks jupp ei klapi minu omaga. sisu tundud ka teine olevat :S

kuna mul küpses peale seda uuesty läbi siis hetke seisusuga on need otsas millel on kriipsud peale tehtud pildil

ja siis siin on need mis maha põlesid peale vahetamist :S

järsku on neid võimalik vahetada millegi suuremate/ kõvemate vastu?

kohe panen oma värkidest pildid mida olen teinud oma autole jne, ning millele on sae võim ühendatud ja voolud jne. ja siis ja woofritest. tänud.
                viimati muutis kasutaja Scott; 09 m 2013, 00:57. Põhjus: järjestikpostitused kokku

Comment

Working...
                X