Teade

Collapse
No announcement yet.

Vanakooli makile cd-mängija??

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vanakooli makile cd-mängija??

Käiks välja siis sellise lolli küsimuse, et kas tavalisele vanale automakile saab panna cd-mängija sisendit. Olen selliseid raadioid vahel müügil näinud, kus on lisaks kassetimängijale küljes ka cd-sisend. On sellise asja ehitamine ise võimalik?
    F.T.W.

Saab ikka.Sellest on siin foorumis ka juttu olnud.
    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Otsisin, aga ei leidnud - äkki annad mõne vihje, mille alt otsida?
      F.T.W.

Comment

Krt.Esimese hooga ei leidnud minagi :-/.
        OK.Lühidalt,üks võimalus on kasutada adapterit,mis pistetakse kasseti pessa,teine võimalus(veidi keerulisem)on makk lahti kiskuda ja teha sisend enne helitugevusregulaatorit.
        Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Räägi palun sellest adapterist lähemalt, kust seda leida võiks ja milline ta välja näeb? Kas selline asi töötab ka normaalselt või on mõtekam teha eraldi sisend?
          F.T.W.

Comment

adapteri saab ise teha, kui osta ei raatsi

äkki abiks järgnev jutt

7 aastat tagasi tegin sellise jubina. teadsin ainult seda, et helipea tuleb kassetti panna ja kõik

mul läks selliseid asju vaja kunagi:
            -helipea
            -törts silikooni
            -stereokaablit (võtsin vanadelt kõrvaklappidelt)
            -kassetti

seal kus on kassetis pehme padi, sinna asemele pead panema silikooniga helipea liikuma üles-alla. vajalikud on mõned sisselõiked kassetti, et helipea vabalt liiguks ja makki seest üleliia ei vigastaks.
            siis ühendad kaabli helipeaga külge vastavalt.

silikoon peab siis kuivama ja siis saab proovida, kas helipea läks õieti paika.
            rihtisin vana makiga õige koha välja, kuhu helipea peab minema, et parem ja vasak kanal kohakuti läheksid.
            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Hmm, sain ma õigesti aru, et siis tuleb jätta alles raadio originaalhelipea ja panna teine tema vastu? Ega teil ei juhtu see adapter alles olema? Kas seda saaks kuskilt osta-ma ei ole elektroonikas just kõva käsi?
              F.T.W.

Comment

üks helipea läheb maki sees tõesti teise vastu

poest saab adapterit osta, vist mingi 300 krooni ringis oli kunagi näha
                KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Ega Teil ei juhtu sellest või mõnest teisest adapterist pilti olema? Tahaksin umbkaudu näha, kuidas see asi välja näeb.
                  F.T.W.

Comment

Mängib üllatavalt hästi. Minuarust müüakse isegi 100 eeguga.

Comment

GOOGLEst

mina aretasin umbes sellise pildi järgi kogu asja

kaui aga minu adapterist pilti tahad, siis pead ootama, kuni koju jõuan ja üles leian selle
                      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Raadiomaja all(Gonsiori tn) on tehnika pood kus sellist adapterit müüakse 175kr-ga.

Comment

minu iidsetest tegemisetest siis pilte

KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Minu poolt siis samalaadne küsimus.

Endal autos mingi vana plaadikas, millel see plaadimängija tuksis.

Kui nüüd ostaks mingi kaasaskantava mp3-mängija, kas siis saaks nii, et teha selle jaoks sisend ja ka nii, et mp3-mängija võtaks automaki kaudu voolu ka?

Võibolla loll küsimus, aga küsimus ta on :P

Comment

Kui plaadikal küljes LINE IN juhtmeid või pesasid pole, siis tuleb ikka lahti katkuda ja skeemi kallale asuda. Toite saab ka alaldit kasutades...MP3 mängijale 12V natuke liiast :P

Comment

Working...
                              X