Eile juhtus siis selline asi, et bassikõlar jäi vait. Helisignaal on pandud Hi-input kanalist jooksma. Remote on võetud parktulest, mass on korralikult võetud kerest. Kaitsmetes viga ei ole. Sai ostetud Ampire kaablikomplekt, millel korralik voolukaitse. Võim kaitset peale ei löö, roheline tuli põleb. Laupäevast eile õhtuni töötas tiptop ja äkitselt kadus tagant ära. Kõlar on korras, proovisin kodus järgi. Output/Amp OFF & LP(Keskmine) asendis, ei tee kõlar häält. Lükkan parempoolse LP peale, hakkab tegema seda põksumist. Pildi lisan juurde, mis lülitit ma mõtlen ja video kõlari käitumisest.
Teade
Collapse
No announcement yet.
GAS Pro 600 monovõimendi läbi?
Collapse
X
-
Vs: GAS Pro 600 monovõimendi läbi?
Ilmselgelt vajab remonti
Ma arvan et:
1) Võimendi osas(lõpptransid näiteks) lühises ja toide proovib sisse lülida- kuna aga lühis, siis niimoodi jääbki põksutama, miks protectioni ei süti, seda ei tea.
2) Toiteskeemis ise mingi kala, juhtkivi nässus/ reziim paigast.
Aga need on vaid oletused, tuleb lahti kruttida ja järele vaadata. On ka võimalik, et eelvõimus mingi kala.
-
Vs: GAS Pro 600 monovõimendi läbi?
Esmalt postitatud tiidu93 poolt Vaata postitustIlmselgelt vajab remonti
Ma arvan et:
1) Võimendi osas(lõpptransid näiteks) lühises ja toide proovib sisse lülida- kuna aga lühis, siis niimoodi jääbki põksutama, miks protectioni ei süti, seda ei tea.
2) Toiteskeemis ise mingi kala, juhtkivi nässus/ reziim paigast.
Aga need on vaid oletused, tuleb lahti kruttida ja järele vaadata. On ka võimalik, et eelvõimus mingi kala.
Comment
Comment