Teade

Collapse
No announcement yet.

Võimendi ja RCA mooduli kala

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Võimendi ja RCA mooduli kala

Tahtsin autosse võimu panna, pidin ostma RCA konverteri. Vidin kuhu tood paremast ja vasakust kõlarist + ja - sisse ja välja tuleb parema ja vasaku kanali RCA. Aga nüüd mure. Enne ühendamist ma kontrollisin üle, et ikka + oleks + otsa ühendatud ja sama miinusega. Nii. Kui võim on sildamata, töötab normaalselt, läheb soojaks ja kõik ok. Kala aga esineb nüüd kui ära sillata. Mängib täiesti vaikselt. Valjult hakkab mängima siis kui ma ühe rca võimu sissevõtust lahti võtan, ükskõik kumma. Ning sillatuna läheb võim palju kuumemaks, isegi kui pole volüümi eriti keeranud. Kust ma viga otsin? Enne oli see sama võim teise auto peal- töötas sillatuna ja vastupidi, mõlemad rcad taga ja ei läinud isegi natuke valjemini kuulates nii soojaks kui praegu. Loodan, et saate aru mis ma mõtlesin selle looga

Vs: Võimendi ja RCA mooduli kala

Mis võimuga tegu, ehk sildasid valesti?

Comment

Re: Vs: Võimendi ja RCA mooduli kala

Võim on GASi oma, kunagi odavalt sain. Ei sildanud, ühe kanali + ja teise -, võimu peal ka suurelt märgitud. Viga vist ikka kuskil mujal.

Comment

Vs: Võimendi ja RCA mooduli kala

Jäta see high-to-low konverter mängust välja ja kontrolli, kas otsesignaaliga on ok. Võta mõlema kanali signaal mingi audioseadme liiniväljundist (olgu CD-dekk, maki tagant vms).
        Kui siis saad sildamata ja sillatuna rahuldavad tulemused, siis vaatame edasi.
        Erilahendused.
        PS või mail.

Comment

Re: Vs: Võimendi ja RCA mooduli kala

Okei, proovin ükspäev ipodiga.

Comment

Working...
          X